Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συνεχίζεται ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2016 η διαβούλευση για το σ/ν του ΥΠΕΣ - Στο άρθρο 49 τα θέματα των δημοτικών αστυνομικών

Συνεχίζεται μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 η ανοιχτή διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣΔΑ με τίτλο «Αυτοτελής υπηρεσία εποπτείας Ο.Τ.Α., ρύθμιση θεμάτων Ο.Τ.Α. και άλλες διατάξεις». Στο άρθρο 49 του σχεδίου νόμου ρυθμίζονται τα θέματα που αφορούν πρώην δημοτικούς αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου:
O Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής, θέτει από σήμερα Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και ώρα 10:00 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του νομοσχεδίου. Η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00, δεδομένου ότι έχει προηγηθεί εκτενής προδιαβούλευση (διάρκειας περίπου δύο μηνών) με όλους τους αρμόδιους κοινωνικούς εταίρους.
  • Για να δείτε την ανοιχτή διαβούλεση κάντε κλικ εδώ.
  • Το κείμενο του σχεδίου νόμου μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ, ενώ την αιτιολογική έκθεση εδώ.
  • Το άρθρο 49, με το οποίο ρυθμίζονται θέματα Δημοτικών Αστυνομικών, και το οποίο έχει δεκάδες σχόλια μέχρι στιγμής, είναι διαθέσιμο εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου