Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων προς Δημοτικούς Αστυνομικούς: «Καλωσήρθατε στην αστυνομική οικογένεια»

Μετά τους πρώτους άγονους διαξιφισμούς και την κριτική που συνόδευσε την απόφαση ένταξης των δημοτικών αστυνομικών στην αστυνομία, πολλοί είναι αυτοί που αρχίσουν να συνειδητοποιούν την χρησιμότητα της παρουσίας τους, καθώς οι "απίσχναντες" αστυνομικές υπηρεσίες ενισχύθηκαν με προσωπικό που έχει υπό συνθήκες γνώση και συνάφεια με το νέο περιβάλλον στο οποίο θα κληθεί να προσαρμοτήσει και να υπηρετήσει.  

Κι αν κάποιοι κάνουν επίκληση του πολυσύνθετου τριχασμού, ως προϊόν των αστυνομικών τριών κατευθύνσεων και τελευταία με την αναδιαρθρωτική καθετοποίηση, δεν αποτελεί κατά την άποψη μας "τετραχασμό" η τελευταία προσθήκη, ούτε συνιστά αιτία αντιπαραθέσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, καλοδεχούμενο το καλωσόρισμα των δημοτικών αστυνομικών από την ΠΟΣΥΦΥ:]



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
καλωσόρισμα στους δημοτικούς αστυνομικούς


Με αφορμή την τελευταία διαταγή του ΑΕΑ που καλεί τους πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς να παρουσιαστούν σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα  7/7/2014, αισθανόμαστε την ανάγκη να καλωσορίσουμε τους νέους συναδέλφους και να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στη νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Βέβαια τα σχόλια που διαβάζουμε αυτό το διάστημα σε διάφορες ενημερωτικές σελίδες μας φέρνουν στο μυαλό τα όσα ζήσαμε στην πορεία μας και εμείς, αφού ως κλάδος  δοκιμαστήκαμε σκληρά στο παρελθόν από τις επιλογές της προϊστάμενης τότε Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας  αλλά και από άλλες διχαστικές τακτικές  που ακόμη ταλανίζουν τον οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ. .

Ως συνδικαλιστικός φορέας εργαζομένων λοιπόν, που προασπίζει τα εργασιακά συμφέροντά τους , δεν έχουμε  παρά να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον δύσκολο και δίκαιο αγώνα των καινούργιων συναδέλφων εργαζομένων.

καλή αρχή στη νέα σας οικογένεια,
αυτή της Ελληνικής Αστυνομίας



Ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου