Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αιχμηρή ανακοίνωση Πανελληνίας Ένωσης Πτυχιούχων Υ.Ε.Φ.Κ.Κ. με αποδέκτη συνδικαλιστές του κλάδου - Ανακοίνωση και για τη δυνατότητα μετάθεσης στο Κ.Κ. Κορυδαλλού

Δείτε ανακοίνωση του Ανεξάρτητου-Αυτόνομου Σωματείου Κορυδαλλού «Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης» που καταφέρεται κατά της πρακτικής συνδικαλιστών των κλάδου που δεν κατονομάζει, αλλά πλέον είσαστε υποψιασμένοι, και μάλλον γνωρίζετε πού αναφέρεται. Ακολουθούν και παλαιότερες ανακοινώσεις, η μία εκ των οποίων ενδιαφέρει όσους θέλουν να μετατεθούν στο Κ.Κ. Κορυδαλλό από άλλες φυλακές της χώρας.


Δείτε επίσης πολύ σημαντική ανακοίνωση του Ανεξάρτητου-Αυτόνομου Σωματείου Κορυδαλλού «Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης» για όσους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς επιθυμούν  να μετατεθούν στο  Κ.Κ. Κορυδαλλού.

 Δείτε επίσης προηγούμενη ανακοίνωση του Σωματείου Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης Καταστημάτων Κράτησης για να καταλάβετε περίπου τι συμβαίνει στον κλάδο της Εξωτερικής Φρούρησης. Προσέξτε τις βολές κατά συνδικαλιστών της Π.Ο.Υ.Ε.Φ. (Σημείωση: Το ερώτημα-καρκίνωμα «οι ΔΕ θα έχουν εξέλιξη;» φαίνεται ότι θα εξακολουθήσει να ταλανίζει τους συναδέλφους και εκτός Δημοτικής Αστυνομίας...)

Πηγή: http://ptyxyefkk.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου