Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Έξω από το δημαρχείο κατασκήνωσε δημοτικός αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη - Ξεκίνησε απεργίας πείνας - Στο πλευρό του οι εργαζόμενοι (Ενημέρωση)

Έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης έστησε την σκηνή του ένας από τους 11 "αδιάθετους" πρώην δημοτικός αστυνομικό ςτου δήμου. 

Ο συνάδελφος Γ. Β. μη βλέποντας καμία διάθεση να δοθεί λύση στο πρόβλημα των 226 "αδιάθετων" π. Δημοτικών Αστυνομικών από τους εμπλεκόμενους φορείς  και κυρίως από το ΥΔιΜΗΔ, παρά τα όσα διεμήνυε ο Κ. Μητσοτάκης τους προηγούμενους μήνες, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στα πρότυπα των καθαριστριών, των σχολικών φυλάκων και των καθηγητών στην Αθήνα, κατασκηνώνοντας  έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας παράλληλα απεργία πείνας. Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν ο μοναδικός του Δ.Α. του Δ.Θ. που βρίσκονταν στον πίνακα των αδιάθετων από την δημοσίευση των προσωρινών πινάκων. Τώρα, με την ανάρτηση των τελικών, όχι μόνο παρέμεινε στον συγκεκριμένο πίνακά αλλά προστέθηκαν άλλοι 10 π. Δ.Α. του δ. Θεσ/νικης.

Να ευχηθούμε καλό κουράγιο στον καλό συνάδελφο και να ζητήσουμε από τους υπόλοιπους π. Δ.Α. της Θεσσαλονίκης να του συμπαρασταθούν όπως και όσο μπορούν. Ακόμα και μια βόλτα μισής ώρας από την σκηνή του, αρκεί....

Dimastin

Συγχαρητήρια στο συνάδελφο για τη γενναία κίνησή του, χαρά στο κουράγιο του. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, η συμπαράσταση όλων μας είναι δεδομένη. 
Ε.Κ.Ε.Δ.Α.

Πηγή: http://www.dimastin.gr/


Σε απεργία πείνας προχώρησε δημοτικός αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη – Στο πλευρό του οι εργαζόμενοι - Ανακοίνωση Δ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης


Στην έσχατη και πιο επίπονη μορφή διαμαρτυρίας προχώρησε δημοτικός αστυνομικός από τη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε απεργία πείνας από την Παρασκευή, 6 Ιουνίου, μπροστά από το δημαρχείο καθώς βρίσκεται μπροστά στον εφιάλτη της απόλυσης.

Πρόκειται για τον Γιάννη Βαγδάτη, για τον οποίο η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ) εργαζομένων δήμου Θεσσαλονίκης, δηλώνει τη συμπαράστασή της και με ανακοίνωση καλεί όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό του.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΑΣ:

«Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία εργαζομένων δ. Θεσ/νίκης δηλώνει τη συμπαράστασή της στον συνάδελφο δημοτικό αστυνόμο Γιάννη Βαγδάτη που ξεκίνησε απεργία πείνας στις 6/6/2014 μπροστά στο δημαρχείο. Ο συνάδελφος Γιάννης απολύεται, θύμα- όπως και χιλιάδες εργαζόμενοι στους δήμους και το δημόσιο (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνόμοι, καθηγητές, καθαρίστριες κ.α.)- της σκληρής αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης, ΕΕ και των δημάρχων που την εφαρμόζουν.

Η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους του δ. Θεσ/νίκης και όλης της πόλης να δείξουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους. Καλύτερη συμπαράσταση θα είναι η συμμετοχή στον αγώνα για
επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Η συμμετοχή στον αγώνα ενάντια στη λεγόμενη «αξιολόγηση» που θα οδηγήσει σε νέες απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις για να θησαυρίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες σε βάρος του λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου