Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Aπεργός πείνας πρώην δημοτικός αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη: «Θα παλέψω μέχρι τελικής πτώσης» (βίντεο)

Απεργία πείνας ξεκίνησε από χθες τα ξημερώματα πρώην δημοτικός αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον Γιάννη Βαγδάτη, ο οποίος δεν τοποθετήθηκε σε κάποιο πόστο μετά το καθεστώς της διαθεσιμότητας στο οποίο τέθηκε και αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία πείνας, μπροστά στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης. ''Είμαι ο μόνος που βρίσκομαι έξω από τους πίνακες. Με έχει κάψει το ηλικιακό το άδικο" ανέφερε στο Thestival ο κ. Βαγδάτης.


Ο πρώην δημοτικός αστυνομικός έχει κάνει δύο γάμους κι έχει αποκτήσει 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Αυτή την στιγμή, η γυναίκα του και τα παιδιά του είναι άνεργοι και η οικογένεια δεν έχει σταθερό εισόδημα. "Έντεκα μήνες στην διαθεσιμότητα, έχω σαπίσει στον καναπέ. Αποφάσισα ότι ο μόνος αγώνας και ο μόνος τρόπος για να το παλέψω είναι να τα δώσω όλα μέχρι τελικής πτώσης και να κάνω απεργία πείνας'' αναφέρει με παράπονο στο Thestival.

Ο κ. Βαγδάτης απευθύνει έκκληση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και στους υπόλοιπους δημάρχους του νομού, να πιέσουν εκ νέου την κυβέρνηση ώστε να μη μείνει κανένας δημοτικός αστυνομικός, ανεξαρτήτως ηλικίας, εκτός δουλειάς.



Πηγή: http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου