Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Καμίνης: Αυστηρό πλαίσιο για τα τραπεζοκαθίσματα στην Αθήνα με την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας


ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (2.4.2015) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Για την κοινή πρωτοβουλία Παρισιού, Ρώμης και Αθήνας για το μεταναστευτικό
Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: Θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα του ταξιδιού μου στο Παρίσι, την περασμένη εβδομάδα, τη συμμετοχή μου στη διάσκεψη των πρωτευουσών για το κλίμα και τη συνάντηση που είχα με τη δήμαρχο του Παρισιού Anne Hidalgo. Τα ζητήματα και οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μεγαλουπόλεις της Ευρώπης είναι κοινά. Ο ρόλος των πόλεων γίνεται όλο και πιο σημαντικός. Οι πολιτικές τους αυτονομούνται. Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι το μεταναστευτικό. Διατύπωσα στην κυρία Hidalgo, τη δήμαρχο του Παρισιού, που ήταν και η οικοδέσποινα στη συνάντηση για το κλίμα, την πρόταση της Αθήνας ώστε να αναληφθούν κοινές πρωτοβουλίες στο ζήτημα της μετανάστευσης. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Έτσι από κοινού οι πόλεις του Παρισιού, της Αθήνας αλλά και της Ρώμη, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία ώστε να καταθέσουμε σύντομα ολοκληρωμένη πρόταση για το μεταναστευτικό στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 
Για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας
Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: Το 2013 κάναμε ένα δυναμικό ξεκίνημα για τον έλεγχο των τραπεζοκαθισμάτων ειδικά σε περιοχές όπως το Γκάζι, το Θησείο, τον Άγιο Θωμά και το Μοναστηράκι. Ωστόσο με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης είναι τεράστια. Θα υπάρξει μια νέα κανονιστική απόφαση για το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων με πιο αυστηρό πλαίσιο. Με την επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και παρεμβάσεις προκειμένου να διασφαλίσουμε την ευταξία και ευνομία στην Αθήνα.
 
Απάντηση στην παρέμβαση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Ν.Σοφιανού για τη φυλάκιση του δημάρχου του Καράκας.
Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: Πριν από την κοινή παρέμβαση που κάναμε με τον Γ.Μπουτάρη για την σύλληψη του δημάρχου του Καράκας της Βενεζουέλας, για το θέμα είχαν εκφραστεί διεθνείς οργανισμοί, ευρωπαϊκοί θεσμοί, καθώς και κόμματα, όπως το PODEMOS στην Ισπανία. Όταν ένας δήμαρχος συλλαμβάνεται υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ υποχρέωσή μου να παρέμβω. Μπορεί, κ. Σοφιανέ, ορισμένα καθεστώτα να έχουν έναν αντιιμπεριαλιστικό – αντιαμερικανικό λόγο, αυτό όμως δεν τα εξαιρεί από την κριτική σε θέματα Δημοκρατίας.

3 σχόλια:

 1. Aπορώ, πώς αυτός ο κύριος μιλά τώρα για επανασύσταση της υπηρεσίας ,που επανειλημμένα έλεγε ότι δε λειτουργούσε σωστά!
  Πώς με τόσο προσωπικό δεν πετυχε τους στόχους της η ΔΑ Αθηνών και τώρα με το 1/5 της δύναμής της θα πετύχει άθλους;Πιστεύει ότι θα γυρίσουν πίσω οι δικοί του Πραιτωριανοί, που έχουν τοποθετηθεί σε πλείστους φορείς του δημοσίου και είναι αδύνατον να τούς έχει!
  Καλά πρέπει να είναι κανείς τόσο θρασύς και αμνήμων για να μιλά τόσο κολακευτικά πλέον για σάς που απαξίωσε πολλάκις!
  Η προδοσία είναι νωπή κ.Καμίνη,γιατί τον Ιούλιο του 2013 συνεπικουρήσατε στην κατάργηση της ΔΑ παρέα με τον κροκοδειλάκια της συμπρωτεύουσας με την αίολη δικαιολογία σας ότι όπως λειτουργούσε δεν πέτυχε τους σκοπούς της!
  Τώρα ,λοιπόν,που θα λέγεται και τμήμα κοινοτικής διεκπεραίωσης και με ελάχιστο προσωπικό να δούμε πώς θα ανταπεξέλθει !Μάλιστα θα είστε και χωρίς στολή,οπότε ενώ, πριν σας έδιναν ξύλο και δεν σας είχαν σε υπόληψη οι παρανομούντες πολίτες,φορώντας και στολή,τώρα λοιπόν με τα πολιτικά θα ξανατρώτε το ξύλο της αρκούδας και θα καλείτε εκ νέου την ΕΛ.ΑΣ για να σας σώσει!Πιο μαΪμού <> ή μάλλον κοινοτικός διαμεσολαβητής του ΤΙΠΟΤΑ δε θα μπορούσε να υπάρξει!
  Κάποιος συνάδελφός σας έγραψε να γυρίσετε όλοι πίσω εδώ και τώρα!Είστε τόσο μπερδεμένοι για το τι θέλετε ,ώστε απορεί κανείς για τις θέσεις και τη σιωπηρή αμηχανία σας ,που δεν δημοσιεύεται και δεν μπορεί να είναι οι απόψεις της πλειοψηφίας σας!
  Εδώ σάς είχαν έτοιμους και αφού σάς απαξίωσαν δις θα χάσετε και την ασφάλεια της ομπρέλας της ΕΛ.ΑΣ και ποιος ξέρει σε ποιους δύσκολους δρόμους θα σας οδηγήσουν χωρίς τη θέλησή σας.
  Εκείνο πάλι που είπε ο κ.Πανούσης για την ομογενοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, ότι τάχα εσείς χαλούσατε την όλη<> του Σώματος με την ένταξή σας στην ΕΛ.ΑΣ .Μήπως δεν έλεγαν το ίδιο και με τους Ε.Φ.;Τι έγινε ;Χάλασε η κρέμα για την οποία φοβούνταν οι συνδικαλιστάδες της ΠΟΑΣΥ;
  Γνώμη μου είναι να μην επιστρέψει κανείς σας στους δήμους,γιατί πραγματικά θα είναι το τελειωτικό σας χτύπημα!
  Αλήθεια τι θα κάνει ο κ.Καμίνης και Μπουτάρης στη συνέχεια;Γι αυτούς θα προκηρυχθούν νέες θέσεις και εκπαιδεύσεις υπαλλήλων και μάλιστα σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς;
  Φυσικά ,απότι βλέπω ,κάποιοι του τύπου, που έστειλαν επιστολή στο dimastin και υπόγραφαν με τη σφραγίδα: πρώην προΪστάμενος δημ. αστυνομίας Άρτας και περιχώρων ,πυρηνικός φυσικός κτλ θα επωφεληθούν πάλι και θα τα κάνουν πλακάκια με τους αιρετούς του εκάστοτε δήμου και εσείς θα είστε ο σάκκος του μποξ!
  Ξυπνήστε ,γιατί ήδη είναι αργά και κάποιοι ξανά θα αποφασίζουν για σάς χωρίς εσάς!Εκτός κι αν κάποιοι είναι πραγματικοί μαζόχες και μπαίνουν στο παιχνίδι του ΤΙΠΟΤΑ!
  Τεκνία μου,γρηγορείτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ..Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΥΦΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.
   ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΙ ΟΞ ΠΡΩΗΝ Δ.Α ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΘΡΓΟΥΝ ΣΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ??ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ.
   ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ:ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ...

   Διαγραφή
 2. ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1/5 ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή