Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των δημ.αστυνομικών στη χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης (βίντεο)

Δείτε τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των δημοτικών αστυνομικών κατά την ακρόαση φορέων στη διάρκεια της χθεσινής 2ης συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για το νομοσχέδιο «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», το άρθρο 19 του οποίου αφορά στην επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. Θαυμάστε ανάμεσά τους και τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους των 1542 Δημοτικών Αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας, πάντα τέτοια.


Το βίντεο όπως πάντα από τον διαχειριστή του dimastin, που ξενύχτησε για να το ετοιμάσει, όπως πολλές άλλες νύχτες για να σας ενημερώνει επί τόσους μήνες, για να εισπράξει τελικά ως «ευχαριστώ» τη λοιδορία και το χλευασμό από μερίδα συναδέλφων μας.





Δείτε επίσης το νέο video που ετοίμασε το dimastin και αφορά την απάντηση του πρώην προέδρου του ΣΔΑΑ Απ. Κόσυβα σε ερωτήσεις των εισηγητών ή των ειδικών αγορητών των κομμάτων κατά την διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης. Προς το παρόν δεν σχολιάζουμε τα βίντεο, ίσως αργότερα.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΚΟΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΚΑΛΟΣ Ο ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΟΣΣΥΒΑΣ...
    ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΥΖΥΓΟΙ Η ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή