Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Β. Κόκκαλης (Ανεξάρτητοι Έλληνες): Να στηριχθούν οι δημοτικοί αστυνομικοί - Παρέμβαση στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

«Η δημοτική αστυνομία δεν είναι βαλιτσάκι να πηγαίνει από υπουργείο σε υπουργείο, να καταργείται, να επανασυστήνεται και γενικώς τόσοι άνθρωποι να πρέπει να προγραμματίζουν τη ζωή τους ανάλογα με τις ορέξεις του εκάστοτε υπουργού». Με τα λόγια αυτά τοποθετήθηκε ξεκάθαρα απέναντι στο ζήτημα της μεταφοράς των δημοτικών Αστυνόμων ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης, προχωρώντας σε συγκεκριμένη πρόταση η οποία κατατέθηκε στον υπουργό κ. Κατρούγκαλο.

Αναλυτικότερα ο Λαρισαίος πολιτικός πρότεινε να παραμείνουν στην ΕΛ.ΑΣ. όσοι δημοτικοί αστυνομικοί το επιθυμούν, πρόταση η οποία έγινε εν μέρει δεκτή και έτσι παραμένουν 350 δημοτικοί αστυνομικοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Με την απόφαση αυτή του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και την παρέμβαση του Λαρισαίου πολιτικού ικανοποιούνται εν μέρει οι δημοτικοί αστυνομικοί οι οποίοι έχουν υποστεί τεράστιες αναταράξεις στη ζωή τους εξαιτίας των πολιτικών του μνημονίου.

«Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, μόνο και μόνο επειδή το χέρι της προηγούμενης μνημονιακής κυβέρνησης τους τοποθέτησε αδιακρίτως στην «μηχανή του κιμά», οφείλουμε να σταθούμε δίπλα, και να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μετριάσουμε τις απώλειές τους. Αυτή την εντολή άλλωστε λάβαμε από τον ελληνικό λαό» τόνισε ο κ. Κόκκαλης σε δήλωσή του σχετικά με το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου