Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του ανεξάρτητου Σωματείου Κορυδαλλού « ΠΑΝ.ΕΝ.ΠΤΥΧ.ΥΕΦΚΚ» για την κατάταξη σε βαθμό (15 μήνες μετά!!!) των συναδέλφων στα Κ.Κ. λόγω υποβάθμισης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
<<ΠΑΝ.ΕΝ.ΠΤ. Υ.Ε.Φ.Κ.Κ.>>


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
29/07/2015

Συνάδελφοι/ες  

Μετά από συντονισμένες ενέργειες αποκλειστικά του Ανεξάρτητου Σωματείου Κορυδαλλού «Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων ΥΕΦΚΚ», πραγματοποιήθηκε η νέα κατάταξη σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο λόγω υποβάθμισης από ΠΕ ή ΤΕ σε ΔΕ των μεταταχθέντων πρώην δημοτικών αστυνομικών που μας εμπιστεύθηκαν τα προσωπικά τους στοιχεία. 

Σε συνέχεια των εγγράφων με αρ πρωτ 48/19-12-2014, με αρ πρωτ 80/07-04-2015, αλλά και της ονομαστικής λίστας που συγκεντρώσαμε με συναδέλφους εξωτερικούς φρουρούς και σωφρονιστικούς υπαλλήλους από πολλές φυλακές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και σε συνδυασμό με την συνεχή πίεση και παρακολούθηση του θέματος από το ΔΣ του σωματείου μας στο αρμόδιο γραφείο προσωπικού, προωθήθηκε η νέα κατάταξη των συγκεκριμένων συναδέλφων στο Τμήμα Μισθοδοσίας του Υπουργείου καθώς και ταχυδρομικά στις ανά την Ελλάδα φυλακές. Έχουν υπολογισθεί τα αναδρομικά για τον βασικό μισθό σύμφωνα με το νέο κλιμάκιο. Για τα αναδρομικά στα νυχτερινά-αργίες ο κάθε υπάλληλος θα πρέπει να απευθυνθεί στον υπεύθυνο μισθοδοσίας της κάθε φυλακής.

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν  στην συλλογή των στοιχείων, αλλά και το αρμόδιο γραφείο.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.
                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου