Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ για αποκάλυψη «Αυγής»: Θα απαντήσει ο Μητσοτάκης για το «μεταπτυχιακό» του γαλάζιου στελέχους;

«Κάπως έτσι, άραγε, ορίζει την «αριστεία» ο πολυπτυχιούχος κ. Μητσοτάκης; Θα καταδεχθεί, άραγε, να απαντήσει για το στέλεχός του, ή θα συνεχίσει ακάθεκτος να μιλάει για το «υπερτροφικό Δημόσιο»

«Θα καταδεχθεί, άραγε ο κ. Μητσοτάκης να απαντήσει για το στέλεχός του, ή θα συνεχίσει ακάθεκτος να μιλάει για το «υπερτροφικό Δημόσιο», επικαλούμενος τη νομιμότητα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αποκάλυψη της «Αυγής» για το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που κατηγορείται για πλαστό μεταπτυχιακό.

«Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Αυγή», σύμφωνα με το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, τον πρόεδρο του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, αλλά και τη Γνωμοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, ο Βασίλης Πολυμερόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της παράταξης της ΔΑΚΕ στον Δήμο Αθηναίων, προέδρος του ΣΕΔΑ και της ΔΑΚΕ Δημοσίου αλλά και μέλους των Εκτελεστικών Επιτροπών της ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΑΔΕΔΥ, κατέθεσε το 2006 στη Δ/νση Προσωπικού του Δήμου Αθηναίων ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών, παρουσιάζοντάς το ως μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, γεγονός που οδήγησε τόσο στην επαγγελματική όσο και στη μισθολογική του ανέλιξη εντός της υπηρεσίας.

Η πρωτοφανής αυτή μεθόδευση, πέρασε απαρατήρητη από την περίφημη «αξιολόγηση» Μητσοτάκη, η οποία είχε ως μοναδικό αποτέλεσμα την διαθεσιμότητα καθαριστριών, σχολικών φυλάκων και καθηγητών» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

«Κάπως έτσι, άραγε, ορίζει την «αριστεία» ο πολυπτυχιούχος κ. Μητσοτάκης; Θα καταδεχθεί, άραγε, να απαντήσει για το στέλεχός του, ή θα συνεχίσει ακάθεκτος να μιλάει για το «υπερτροφικό Δημόσιο», επικαλούμενος τη νομιμότητα; Μήπως σκοπεύει και να εντάξει τον κ. Πολυμερόπουλο στο περιβόητο Μητρώο Στελεχών του, εφόσον ο εν λόγω είναι και «άριστος» αλλά, προφανώς, και αρεστός;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου