Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τι είπαν οι δημοτικοί αστυνομικοί στη συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το ν/σ - Τροπολογία για τη δυνατότητα επιστροφής όλων προτείνει η Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.

Παραθέτουμε ανάρτηση από το dimastin για την παρέμβαση δημοτικών αστυνομικών κατά το στάδιο της ακρόασης φορέων και συνδικαλιστών στη σημερινή κοινή συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών για το ν/σ με τίτλο «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις», ενώ στο τέλος της ανάρτησης έχουμε προσθέσει την τροπολογία που προτάθηκε στα κόμματα από την Ομοσπονδία Εργαζομένων Σωματείων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.) για τη δυνατότητα επιστροφής στη Δημοτική Αστυνομία συναδέλφων που τοποθετήθηκαν στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και τους λοιπούς φορείς.

Μπορεί η διαδικασία ψήφισης του ν/σ «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (παράλληλο πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ) που περιλαμβάνει τη διάταξη για την επιστροφή των π.Δ.Α. από τα Καταστήματα κράτησης (άρθρο 31) να έχει μετατεθεί ήδη με απόφαση της κυβέρνησης για το νέο έτος, αλλά πριν ακριβώς γίνει αυτό, δηλαδή σήμερα (17/12) το πρωί, συνεδρίασαν κανονικά (!) στην Αίθουσα Γερουσίας η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης η Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και η Διαρκής Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων με θέμα ημερήσιας διάταξης τη συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του παραπάνω σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας ακούγοντας τις απόψεις εξωκοινοβουλευτικών φορέων και προσώπων για τις διατάξεις του. Για το άρθρο 31 λοιπόν που μας ενδιαφέρει, μίλησαν η Λ. Κοντογιάννη από το δ. Τρικκαίων, ο Αποστόλης Κόσυβας από το δ. Αθηναίων και ο Βαγγέλης Λούκος πρώην Δημοτικός Αστυνομικών που τώρα υπηρετεί στον Κορυδαλλό ως σωφρονιστικός υπάλληλος. 

Και οι τρεις τα είπαν μια χαρά και αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο που βρέθηκαν εκεί. Δείτε στο παρακάτω video που σας ετοιμάσαμε, τι ακριβώς ανέφεραν:




Πηγή: http://www.dimastin.gr/


Η τροπολογία που προτείνεται από την Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου