Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οι τοποθετήσεις του Ν. Μαυραγάνη (ΑΝ.ΕΛΛ.) & της Ρ. Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ) για τους δημ. αστυνομικούς που έχουν μεταταχθεί στα Κ.Κ. - Αναφορά και από την Π. Δριτσέλη (ΣΥΡΙΖΑ)

Δείτε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις των δύο βουλευτών για το μεγάλο «αγκάθι» της κινητικότητας Μητσοτάκη, τους συναδέλφους που -υπό τη δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης- μετακινήθηκαν στα καταστήματα κράτησης της χώρας και επιθυμούν να επιστρέψουν στην υπηρεσία στην οποία συνειδητά προσλήφθηκαν, τη Δημοτική Αστυνομία. Ελπίζουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που καλείται να επιλύσει το πρόβλημα, στο πλαίσιο αποκατάστασης των αδικιών της κυβέρνησης Σαμαρά, να το πράξει όπως διαβεβαιώνουν στελέχη του, έστω στη λεγόμενη μεγάλη κινητικότητα.











Η αναφορά στα Κ.Κ. στο 5:20

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΔΙΚΊΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Δ.Α. 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΟΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΠΡΩΤΑ ME ANΟΛΟΚΛΗΡΩΤΗ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΗΝ Δ.Α. ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ1 ΜΕΣΩ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 1 ΚΑΙ ΑΡΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙΣΑ ΣΥΖΥΓΟ, ΛΟΓΩ "ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ" ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ(;;;;) ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΟ,ΛΟΓΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ:;;;), ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ KAΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΘΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή