Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημ. Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης & Δικαιοσύνης για το ν/σ για τις επαναπροσλήψεις στο δημόσιο - Τι ειπώθηκε για τη Δ.Α.

Ακολουθεί η χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης για την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης- Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση- Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις». Το dimastin κατέγραψε τα σημεία στα οποία έγινε αναφορά στη Δημοτική Αστυνομία, δείτε τα παρακάτω.


Δείτε :

  • στο 99' η εισηγήτρια, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κορινθίας κα Μ. Θελερίτη αναφέρεται στους εξωκοινοβουλευτικούς φορείς που θα κληθούν μεταξύ των οποίων ο (σσ. πρώην) Σύλλογος Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας (ΣΔΑΑ) ενώ στο 104 ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Ν. Μαυραγάνης ζητά την κλήση των εκπροσώπων των π.Δ.Α. που μετατάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.! (σσ. για να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι αυτόκλητοι εκπρόσωποι που ΔΕΝ "καλύπτονται" από τον πρώην Σύλλογο των Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας, οι οποίοι θα παραβρεθούν χωρίς να έχουν καμία νομιμοποίηση να εκπροσωπήσουν κανέναν αφού τέτοιο σωματείο ΔΕΝ υφίσταται)
  • στο 104:50 ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Κατρούγκαλος  παρεμβαίνει αναφέροντας την τροποποίηση (αλλαγή) της διάταξης που υποχρέωνε όλους τους εξαιρεθέντες της Διαθεσιμότητας π.Δ.Α. που παρέμειναν στους δήμους να επιστρέψουν στη (νέα) Δημοτική Αστυνομία. Αυτό γίνεται πλέον εθελοντικά (προαιρετικά), κάτι που είχαμε προαναγγείλει από το dimastin.gr από τη Τρίτη 7/4 το απόγευμα.
  • στο 142:40 ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ι. Λαγός, αναφέρεται σε 410 π.Δ.Α. (από τους 1546 που μετατάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.) που ζητούν να παραμείνουν στην ΕΛ.ΑΣ.
  • στο 174:10 ο Βουλευτής Β' Αθήνας του ΚΚΕ κ. Χρήστος Κατσώτης αναφέρεται στην επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας
  • στο 215:40 ο Βουλευτής του Σύριζα Ν. Δωδεκανήσου κ. Ν. Σαντορινιός αναφέρεται επίσης στην επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας

Πηγή: http://www.dimastin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου