Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

"Μαϊμού" Δημοτική Αστυνομία στην Καρδίτσα (και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα και αλλού) - Η ψευδο-μεταρρύθμιση Μητσοτάκη-Σαμαρά καλά κρατεί!

Αγαπητό Tromaktiko,


Θέλω να καταγγείλω τον Δήμαρχο Καρδίτσας και το Δημοτικό συμβούλιο για την... παρανομία που διαπράττουν καθημερινά, εξαπολύοντας τους κάθε είδους δημοτικούς υπαλλήλους τους να μοιράζουν κλήσεις στους ανυποψίαστους οδηγούς οι οποίοι ενώ γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να δεχθούν κλήσεις από μια ανύπαρκτη Δημοτική Αστυνομία, παρόλα αυτά βρίσκουν κλήσεις στα παρμπρίζ των αυτοκίνητων καθημερινά!


Κύριε δήμαρχε Καρδίτσας,

μαζέψτε επί τέλους τους κάθε είδους δημοτικούς υπάλληλους σας που νομίζετε πώς με μια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μπορείτε να τους βαφτίζετε κάθε φορά Δημοτική Αστυνομία, Αστυφύλακες, Λιμενοφύλακες η ότι άλλο θέλετε, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι παρανομείτε, και ψάξτε αλλού να βρείτε τα χρήματα που σας λείπουν και όχι στις τσέπες των δύσμοιρων συμπολιτών σας, που τόσο έχουν πληγεί τελευταία από την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας. Τον ΚΟΚ μπορούν να εφαρμόζουν μόνο τα όργανα δημόσιας τάξης, ένστολοι, με την ιδιότητα ανακριτικού υπαλλήλου και όχι οι υπάλληλοι σας επειδή τους φορέσατε ένα πράσινο γιλέκο και μια μαϊμού ταυτότητα δημοσίου οργάνου! Πάρτε το επί τέλους απόφαση ότι Δημοτική Αστυνομία ΤΕΛΟΣ! Και μην καταφεύγετε σε κάθε είδους κακέκτυπα γιατί προσβάλετε τον ίδιο τον θεσμό, και γιατί ενδέχεται , πολύ σύντομα, να αντιμετωπίσετε θέμα νομιμότητας με την εφαρμογή του ΚΟΚ από δημοτικούς υπαλλήλους με πολιτική περιβολή!


Εξοργισμένη δημότισσα Καρδίτσας - Αναγνώστρια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου