Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κατρούγκαλος σχεδιάζει την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της Καλαμάτας αλλά και το "Βηματοδότη"

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας έθεσε υπόψη του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου, στο περιθώριο του εορτασμού της Υπαπαντής, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη λειτουργία των πόλεων από την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο Αν. Υπουργός ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι γνωρίζει αυτά τα προβλήματα και πως στη σκέψη του είναι η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, με επιστροφή στους Δήμους μέρους του προσωπικού της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι υπάρχει και προσωπικό της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας που έχει απολυθεί και θα επαναπροσληφθεί, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες.



Παραθέτουμε επίσης απόσπασμα από τη στήλη "Βηματοδότης" της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ"

Η εξομολόγηση του συριζαίου

Τι γύρευε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος στην Καλαμάτα; Και είχε μάλιστα και γεύμα με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο Σαββάτο; Πήγε να εξομολογηθεί στην εκλογική περιφέρεια του πρώην πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά ή μήπως τον συνάντησε στο πλαίσιο προσέγγισης με την Εκκλησία που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση; Μάλλον το δεύτερο συμβαίνει, αφού ο κ. Κατρούγκαλος έλεγε ότι είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Μητροπολίτη και έδωσε μάλιστα και ειδήσεις. Πρώτον, εντός του μήνα επαναπροσλαμβάνονται οι 1.300 υπάλληλοι που είχαν απολυθεί από το Δημόσιο και, δεύτερον, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επανασυστήσει τη... Δημοτική Αστυνομία. «Είναι χρήσιμη στους πάντες» είπε συγκεκριμένα.

Πηγή:  http://www.tovima.gr/


Παρατήρηση: Επισημαίνουμε ότι για το θέμα δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση, γι' αυτό σας καλούμε να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου