Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

"Όχι πια δάκρυα"... - Μία ιστοριούλα συναδέλφου που αξίζει να διαβάσετε!

Το απόγευμα της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου θα ήταν άλλη μια συνηθισμένη ημέρα εργασίας προσωρινής τοποθέτησης στην Ελληνική Αστυνομία. Αποστολή μας η συνδρομή στους αστυνομικούς για την περιφρούρηση του Εθνικού Σταδίου Κατερίνης για τον επικείμενο αγώνα ποδοσφαίρου Εθνικής νέων Ελλάδας-Πολωνίας.

Μόλις πήγαμε στις οδούς περιφρούρησης το βλέμμα μου πήγε αμέσως στο κείμενο που έγραφαν οι κορδέλες που είχαν τοποθετήσει από χθες οι αστυνομικοί. ΄Ηταν ο τίτλος της προηγούμενής μου Υπηρεσίας. Το μυαλό μου έκανε χίλιες σκέψεις. Ήθελα να κλάψω από καημό, αλλά κρατήθηκα. Στο τέλος μάζεψα την τιμημένη κορδέλα και την έδωσα στον τροχονόμο για να την χρησιμοποιήσει στην επόμενη ειδική αποστολή.

Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Ξύπνησα στις 5. Ανοίγω την ΤV-100 και βλέπω στην ΤV-Pedia στα χρήσιμα τηλέφωνα του Δήμου Θεσσαλονίκης να λέει: Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης τηλ.251900. Αμέσως πήρα τηλέφωνο. Μάταια όμως. Ο αυτόματος τηλεφωνητής απάντησε: "Η τηλεφωνική σύνδεση που καλείτε δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους". Πάλι ήθελα να κλάψω, αλλά ξανακρατήθηκα. Φαίνεται έφταιγε το ότι από τις 23 Σεπτεμβρίου 2013 λούζομαι καθημερινά με "Johnson΄s-baby-shampoo - όχι πια δάκρυα".

Α ρε καταραμένε Σαμαρά...

Πρώην Α140-266

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την αποστολή του άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου