Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Την άμεση επανατοποθέτηση δημ. αστυνομικών που δεν έχουν απορροφηθεί ζητά ο Δήμος Αθηναίων - Διαμαρτυρία συναδέλφων και στο δημ. συμβούλιο Θεσσαλονίκης


Το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας για μία ακόμη φορά ζητά την επανατοποθέτηση στο δήμο Αθηναίων, των Δημοτικών Αστυνομικών, οι οποίοι, εννέα μήνες μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, δεν έχουν ακόμη κατανεμηθεί σε άλλες υπηρεσίες.

“Καλούμε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έστω και την ύστατη ώρα, να κάνει δεκτό το αίτημα του δήμου Αθηναίων, προκειμένου να στελεχωθούν κρίσιμες υπηρεσίες για τη λειτουργία της πόλης.” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/

Σημείωση: Είχε προηγηθεί παράσταση διαμαρτυρία από δημοτικούς αστυνομικούς έξω από το Δημαρχείο.

Διαμαρτυρία δημοτικών αστυνομικών στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Για ανάλγητη συμπεριφορά έκανε λόγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Picture 0 for Διαμαρτυρία δημοτικών αστυνομικών στο δημοτικό συμβούλιο
Τη βοήθεια του δημοτικού συμβουλίου ζήτησαν με παρέμβασή τους πρώην δημοτικοί αστυνομικοί άνω των 50 ετών, που έμειναν εκτός από τους πίνακες κατάταξης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο εκπρόσωπος τους Γιώργος Λαζαρίδης, πρόκειται για συνολικά 130 πρώην δημοτικούς αστυνομικούς άνω των 50 ετών σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 102 δεν περιλαμβάνονται πλέον στη λίστα κατάταξης όπως προέκυψε από τις διαδικασίες της κινητικότητας. Οι 11 από αυτούς είναι στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ενώ αρχικά οι συγκεκριμένοι δημοτικοί αστυνομικοί ήταν μέσα στους πίνακες, μετά τις εκλογές, τους αφαιρέθηκαν 20 μόρια και έμειναν έξω από τις τελικές λίστες». Τα συγκεκριμένα άτομα είχαν ενταχθεί στην υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, μέσω διαγωνισμού προ του 2010.

Για ανάλγητη συμπεριφορά έκανε λόγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ανακοινώνοντας ότι θα ζητήσει το δημοτικό συμβούλιο να επανεξεταστεί το θέμα.
Κ. Γερ.

Πηγή:  http://voria.gr/

1 σχόλιο: