Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Debate με τους υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας (βίντεο) - Καμίνης: Μας αφαίρεσαν τη Δημ. Αστυνομία, όμως η ζωή συνεχίζεται!!! Λάβρος ο Καπερνάρος κατά Καμίνη!

Λίγες ημέρες πριν την ετυμηγορία των πολιτών για το νέο δήμαρχο Αθηναίων, η συντακτική ομάδα του news247.gr , έθεσε τρία βασικά ερωτήματα στους έξι μονομάχους. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης και οι υποψήφιοι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Νικήτας Κακλαμάνης, Βασίλης Καπερνάρος και Νίκος Σοφιανός, με φόντο τις γειτονιές της Αθήνας, απάντησαν για το πρόγραμμά τους και τις προτεραιότητες που θα θέσουν, αν εκλεγούν δήμαρχοι Αθηναίων. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης δεν συμπεριλήφθηκε στο βίντεο, καθώς εκκρεμεί δικαστικά η ποινική του δίωξη.


Για το θέμα του παραεμπορίου δείτε μετά το 10:44. Προκλητικά ο κ. Καμίνης αναφέρεται στη Δημοτική Αστυνομία που είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα, καταργήθηκε, και όπως και 'να χει το πράγμα η ζωή συνεχίζεται... κάναμε συμφωνία με την ΕΛ.ΑΣ.! Ξεχωρίζει επίσης ο κ. Καπερνάρος στην αναφορά του για τη Δημοτική Αστυνομία: «Πρέπει να επανέλθει ο θεσμός της Δημοτικής Αστυνομίας, ένας πετυχημένος θεσμός που κατέληξε με την ανοχή και την ενδοτικότητα του κ. Καμίνη, έναν υπάκουο υπήκοο, ένα πειθήνιο όργανο που δέχεται ότι τον διατάσσουν τα αφεντικά του»!





Πηγή: http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου