Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Β. Καπερνάρος: Επανίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας μέσω προσλήψεων από δημοτικές εταιρείες!

Την Τρίτη 13 Μαΐου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη για τη μάχη στο Δήμο Αθηναίων.


Για τις εκλογές στην Αθήνα

«Αυτές οι εκλογές θα ανατρέψουν πάρα πολλά πράγματα του παρελθόντος, διότι τα χάλια της Αθήνας είναι πολύ μεγαλύτερα από τα χάλια της Ελλάδας. Είναι σκοπός για κάποιους, διότι θέλουν την Αθήνα έτσι ακριβώς και το δήμαρχο άβουλο, ενδοτικό, ενδόσιμο και δεδομένο και γι’ αυτό προσπαθούν ο δήμαρχος να είναι τέτοιας προσωπικότητας, για να μην κάνει ρήξεις.

Τι θα κάνουμε εμείς; Θα την επανιδρύσουμε (τη Δημοτική Αστυνομία), έχοντας το νομικό πλάνο και φτιάχνοντας δημοτικές εταιρείες που θα προσλάβουν και θα κάνουν μια πραγματική Δημοτική Αστυνομία με πλάνο και αποδοτική. Επίσης, την επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφάλειας.

Θέλουμε επίσης τοπικά δημοψηφίσματα για το τζαμί, που επί των ημερών μας δεν θα γίνει, και άλλα σοβαρά θέματα, όπως το mall που έγινε στο Μαρούσι και θα έπρεπε να γίνει πρώτα δημοψήφισμα, εάν κάθε δημοτικό διαμέρισμα θα θέλει να καταστρέψει το οικοσύστημά του.»

Ακούστε τις δηλώσεις του:
Πηγή:  ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχόλιο: Ένα βήμα παραπέρα πήγε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καπερνάρος για τη μονομερή επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας από το Δήμο Αθηναίων, κατανοώντας ότι το λόγο έχει η κυβέρνηση και όχι ο Δήμος. Για να το ξεπεράσει, εισηγείται την πρόσληψη δημοτικών αστυνομικών μέσω δημοτικών εταιριών, πρόταση επίσης μη πραγματοποιήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου