Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στη Διεύθυνση Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου (πρώην Δημοτική Αστυνομία) του Δήμου Αθηναίων ο Αρης Σπηλιωτόπουλος - Κινητοποίηση εναντίον του

O επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, μετά από επίσκεψη του στην Δ/νη Ελέγχου Κοινοχρήστου Χώρου (πρ. Δημοτική Αστυνομία Αθηνών) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ασφάλεια του πολίτη είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια της Αθήνας. Είναι η προϋπόθεση για την κοινωνική συνοχή, τις θέσεις εργασίας, τις νέες επενδύσεις στην πόλη. Επισκέφθηκα σήμερα τα γραφεία της πρώην δημοτικής αστυνομίας και ενημέρωσα τους εργαζόμενους για την πρόταση μας, πρόταση που αποδέχθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για την ίδρυση νέας ομάδας εντός της ΕΛ.ΑΣ. από καλά εκπαιδευμένους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς, μητροπολιτικής αντίληψης, που θα έχει αρμοδιότητα την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και του παραεμπορίου στην πόλη.

Χαίρομαι που την πρόταση μας αρχίζουν να την υιοθετούν και άλλοι συνυποψήφιοι μου. Αυτό σημαίνει ότι ως νέα δημοτική αρχή θα έχουμε πρόθυμους δημοτικούς συμβούλους απέναντι μας για να συνεργαστούμε».


Σχόλιο: Αυτό περί κινητοποίησης ήταν προβοκατόρικο προσωπικό σχόλιο, όποιος ανέμενε οτιδήποτε είναι μακρά γελασμένος. Τα πάντα γίνονται κατά πώς βολεύει τον πολιτικό σχεδιασμό ορισμένων. Λίγο καιρό πριν κάποιοι συνάδελφοι έλεγαν κούφια λόγια περί κάψιμο κομματικών ταυτοτήτων (και άλλοι χειροκροτούσαν), σήμερα οι ταυτότητες αυτές ζουν και βασιλεύουν, τιμώντας την κατάργησή μας συνοδεύοντας βουλευτή που την στήριξε και φροντίζοντας να πέσει στα μαλακά ώστε να μην χαλάσει η ατσαλάκωτη εικόνα του στα ΜΜΕ. Την επίσκεψη τίμησαν μάλιστα και συνάδελφοι που απολύονται, περαιτέρω σχόλια είναι περιττά...
Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: