Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ανάκληση των απολύσεων ζητεί ο Αλ. Μητρόπουλος - «Αποφράδα ημέρα» η σημερινή, λόγω λήξης της περιόδου διαθεσιμότητας για φύλακες & καθηγητές

«Αποφράδα» χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, λόγω της αυριανής λήξης της περιόδου διαθεσιμότητας για φύλακες, καθηγητές και άλλες κατηγορίες υπαλλήλων του Δημοσίου.

Ο κ. Μητρόπουλος καλεί τη δικομματική κυβέρνηση, έστω και την τελευταία στιγμή, «να συναισθανθεί τις ευθύνες της« και να ανακαλέσει την απόφασή της για απόλυση όσων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Αναφερόμενος στους εν λόγω εργαζόμενους ο βουλευτής σημειώνει ότι «χωρίς να ευθύνονται, πετάχτηκαν στον ''Μινώταυρο του Μνημονίου''» και σε λίγες ώρες θα μείνουν άνεργοι και ανήμποροι να διαβιώσουν με αξιοπρέπεια οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

Ο κ. Μητρόπουλος υπενθυμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί, δια στόματος του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, ότι θα αποκατασταθούν οι αδικίες.

«Ο ελληνικός λαός απορρίπτει τον ακρωτηριασμό του κράτους και την κατάργηση των κοινωνικών υποδομών. Η ελληνική δημόσια διοίκηση και οι ΟΤΑ δεν αντέχουν άλλες ''τυφλές'' διώξεις. Η χώρα δεν αντέχει άλλους φτωχούς και ανέργους», τονίζει και εκτιμά ότι «οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι ελευθεροεπαγγελματίες, οι αγρότες, οι περήφανοι νέοι μας, όλος ο λαός ανεξαίρετα, θα στείλει μήνυμα ανατροπής της μνημονιακής κυβέρνησης και μήνυμα ελπίδας για τη χώρα μας στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου».

«Έρχεται ο Μάιος της νίκης και της ανατροπής», καταλήγει ο κ. Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου