Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σφοδρή επίθεση Καπερνάρου κατά Καμίνη: «Γκρίζα η υποψηφιότητά του» - Κατάργηση Δημ. Αστυνομίας: Το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε στην Αθήνα!

Γκρίζα η υποψηφιότητα του Καμίνη - Σφοδρή επίθεση Καπερνάρου κατά του δημάρχου Αθηναίων
Επίθεση κατά του Δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε με κείμενo που "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o υποψήφιος για τη δημαρχία Βασίλης Καπερνάρος. Στο κείμενο υπό τον τίτλο "Γκρίζα η υποψηφιότητα του κ.Καμίνη" , ο κ.Καπερνάρος κατηγορεί τον νυν δήμαρχο για την λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο και την εγκληματικότητα.

Ολόκληρο το κείμενο όπως το δημοσίευσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος, έχει ως εξής:

«Η γκρίζα υποψηφιότητα του κ.Καμίνη

Είναι μία γκρίζα υποψηφιότητα ταυτισμένη απόλυτα με την γκρίζα και τεφρά μνημονιακή πολιτική την οποία υπηρετεί και εξυπηρετεί, ως απόλυτα ταυτισμένος μαζί της. Δεν έκανε τίποτε διότι έτσι του είπαν. Δεν αντιγνώμησε σε τίποτε και σε κανέναν διότι «έτσι έπρεπε». Δεν αντιτέθηκε σε κανέναν διότι δεν τόλμησε αφού πρέπει να είναι υπάκουος σ’αυτούς που τον έβαλαν εκεί. Του διέλυσαν την δημοτική αστυνομία εν μία νυκτί, του κατήργησαν τους σχολικούς φύλακες αφήνοντας τα σχολεία στο έλεος του θεού. Του έκαναν την πόλη γκέτο λαθρομεταναστών, του εγκατέστησαν κέντρα παραεμπορίου και λαθρεμπορίου. Στην Αθήνα επικρατεί το «Φόβος πάνω από την πόλη». Μείωσε τους μισθούς των υπαλλήλων καθαριότητας σχεδόν στο μισό, μείωσε τον αριθμό τους περισσότερο από το μισό. Εδώ και τρία χρόνια έκοψε το γάλα που δινόταν στους υπαλλήλους καθαριότητας για την προστασία της υγείας τους και αυτοθαυμάζεται στα κανάλια ότι είναι οικονόμος.

‘Ετσι έφτιαξε το δικό του πρωτογενές πλεόνασμα. Ο δήμος χρωστάει της Μιχαλούς κι αυτός δίνει τις επισκευές των οχημάτων σε εξωτερικά συνεργεία. Ο άνθρωπος εξαφανίζει σιγά σιγά την καθαριότητα και τους ανθρώπους της, για να εμφανιστούν οι εργολάβοι αποκομιδής και διαχείρισης. Ο άνθρωπος που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τους εργολάβους- δημοσκόπους. Οι ίδιοι εργολάβοι –δημοσκόποι που δίνουν 3% στο ΠΑΣΟΚ, δίνουν 25% σ’αυτόν. Η απόλυτη προσβολή της προσωπικότητας του έλληνα πολίτη. Η τέλεια απόγνωση του συστήματος όταν βρίσκεται προ της απώλειας των υποτελών του, δηλαδή των συμφερόντων του.

Η δημαρχιακή του θητεία ατύχησε. ‘Εμεινε πεντάρφανη από την πρώτη ημέρα της. Και κάτι χειρότερο, λοιδορήθηκε. Διότι ο δήμαρχος υπήρξε άτολμος, άνευρος, σιωπηλός έως άλαλος, ενδόσημος και δεδομένος, γκρίζος. Γι’αυτό και γκρίζα η θητεία του. Και επειδή ξανά είναι υποψήφιος, είναι γκρίζα και η υποψηφιότητά του.

Υ.Γ. Ρωτήστε τον, εάν τον συναντήσετε ποτέ, γιατί θα κάνει στην δεύτερη θητεία του αυτά που δεν έκανε στην πρώτη;»

Πηγή: http://www.koolnews.gr/

Καπερνάρος: Αυτοί που κατέστρεψαν την Αθήνα θέλουν να τη σώσουν


Καπερνάρος: Αυτοί που κατέστρεψαν την Αθήνα θέλουν να τη σώσουν
Καπερνάρος: Αυτοί που κατέστρεψαν την Αθήνα θέλουν να τη σώσουν

Επίθεση στους διατελέσαντες δημάρχους της Αθήνας, για τη σημερινή τραγική κατάσταση της πόλης εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος, με αποκλειστική του συνέντευξη στο psifizosterea.gr.

«Η ανάπτυξη της Ελλάδας ξεκινά από την Αθήνα που μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού και τουρισμού» τονίζει ο κ. Καπερνάρος και προαναγγέλλει καταπολέμηση του παρεμπορίου, επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας και απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για νέους επιχειρηματίες και εμπόρους, προκειμένου να δοθεί «ανάσα» στην επιχειρηματικότητα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων δίνει «βήμα» στους πολίτες, καλώντας τους να του καταθέσουν τις προτάσεις τους ώστε να γίνει η Αθήνα το «Σπίτι τους».

Αναλυτικά η συνέντευξη στο psifizosterea.gr

Πως κρίνεται το έργο των δημάρχων των τελευταίων ετών στην Αθήνα; Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται η πόλη σας για να νιώσει ο δημότης «Σπίτι» του, όπως λέει το όνομα του συνδυασμού σας;
Το έργο τους κρίνεται από την σημερινή εικόνα της Αθήνας, λουκέτα, μιζέρια, παρεμπόριο και λαθρομετανάστευση. Σήμερα, δυστυχώς, οι άνθρωποι που ευθύνονται γι’ αυτή την τραγική εικόνα της πόλης ζητούν από τους Αθηναίους να τους δώσουν την ψήφο τους για να την σώσουν. Ποιο είναι το επίπεδο ανάπτυξης της Αθήνας; Που είναι η ασφάλεια των κατοίκων της; Που είναι τα έργα υποδομών; Η εικόνα μιλά, δεν χρειάζεται σχόλια ή κριτική. Το δεύτερο σκέλος τους ερωτήματός σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Με λίγα λόγια θα σας πω ότι οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι ο Αθηναίος να αισθανθεί και πάλι ασφαλής, να μην χρειάζεται συνοδεία το παιδί του για να πάει στο σχολείο, να μην επιτρέψουμε κάθε κύκλωμα παρεμπορίου που ευθύνεται για την κατάντια της αγοράς, να μεγαλώσει και να δημιουργήσει και πάλι η αγορά μας. Το πρόγραμμά μας έχει δύο βασικούς άξονες, την επίλυση των προβλημάτων που σας είπα αλλά και την ανάπτυξη γιατί πάντα θα πιστεύω ότι η πόλη μου είναι το σπίτι μου και πρέπει να το προσέξω, να το φροντίσω.

Μπορεί ένας δήμαρχος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Αθήνας, στο πλαίσιο της πολιτικής του μνημονίου;
Ναι, είμαι απόλυτος σ’ αυτό, μπορεί όταν έχει τους πολίτες μαζί του. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε το νόμο για τα τοπικά δημοψηφίσματα, δεν μπορεί να αποφασίζουν άλλοι για την τύχη της πόλης μας. Όσον αφορά στους πόρους που χρειάζεται ο δήμος, δεν σκοπεύουμε να μείνουμε στις διαπραγματεύσεις με μία κυβέρνηση που δεν αντιλαμβάνεται παρά μόνο τις ανάγκες της τρόικας, ο δήμος μπορεί να έχει έσοδα και σε λίγες ημέρες στο πρόγραμμά μας θα δείτε τους τρόπους με τους οποίους ο δήμος μπορεί να δημιουργήσει πηγές εσόδων. Επιμένω στην άποψη ότι η ανάπτυξη της Ελλάδας ξεκινά από την Αθήνα που μπορεί να γίνει παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού και τουρισμού.

Ποιους θα συμπεριλάβετε στο ψηφοδέλτιό σας; Να περιμένουμε εκπλήξεις;
Κοιτάξτε, έχει γίνει της μόδας να ανακοινώνονται ονόματα διασήμων στα ψηφοδέλτια της τοπικής αυτοδιοίκησης, δείτε τις επιλογές των κομμάτων για παράδειγμα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα, δεν την γνωρίζει, το κόμμα του τον έστειλε στην Αθήνα για να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητά του από τότε που ήταν υπουργός. Θα δείτε ονόματα που γνωρίζετε αλλά όχι γιατί είναι διάσημοι αλλά, διότι είναι άνθρωποι που ζουν τα προβλήματα της Αθήνας, βιώνουν καθημερινά τις δυσκολίες της πόλης και γνωρίζουν  τα προβλήματά της. Η έκπληξη που θα δείτε είναι νέοι άνθρωποι που θέλουν να δουλέψουμε μαζί για να αλλάξουμε την Αθήνα μας, ήδη στην σελίδα του συνδυασμού  μας δεχόμαστε καθημερινά προτάσεις και συνομιλώ με τέτοιους ανθρώπους.

Ποια είναι θέση σας για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας;
Πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε στην Αθήνα, η πρωτεύουσα της χώρας δεν έχει δημοτική αστυνομία και ξέρετε μου ακούγεται τόσο αστείο να βλέπω συνυποψηφίους μου να μιλούν για ασφάλεια στην πόλη όταν οι ίδιοι, ως βουλευτές, ψήφισαν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, η δημοτική αστυνομία θα επανασυσταθεί και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες και δεδομένα από την προηγούμενη μορφή της. Είναι αδιανόητο να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερος ο Αθηναίος χωρίς να φοβάται το ενδεχόμενο μίας επίθεσης ή μίας ληστείας, είναι απίστευτο να κλείνουν επιχειρήσεις γιατί κάποιοι αφήνουν τα κυκλώματα και τους λαθρομετανάστες να «αλωνίζουν», δεν το δέχομαι.

Πως θα αντιμετωπίσετε το παρεμπόριο και τα αυξανόμενα «λουκέτα» στα μαγαζιά της Αθήνας;
Η πρότασή μας σ’ αυτόν τον τομέα έχει δύο κατευθύνσεις, η πρώτη αφορά στην καταπολέμηση του παρεμπορίου, όχι στην καταστολή του αλλά στην πρόληψή του, δηλαδή δεν θα μπορέσει ο λαθρέμπορος να φτάσει στο πεζοδρόμιο για να πουλήσει το εμπόρευμά του, αυτό σας το εγγυώμαι, γιατί θα υπάρχει μία δυνατή δημοτική αστυνομία. Η άλλη κατεύθυνση στοχεύει στην  ανάπτυξη του εμπορίου. Για τους νέους επιχειρηματίες και εμπόρους που θα δραστηριοποιηθούν στην Αθήνα το πρόγραμμά μας προβλέπει απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη από 6 έως 12 μήνες, επίσης με το που καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους, δεν θα περιμένουν ακόμα και 10 μήνες για να πάρουν άδεια, από τον πρώτο έλεγχο θα μπορούν να ξεκινήσουν την δραστηριότητά τους. Για τους υφιστάμενους επαγγελματίες φροντίζουμε να έχουν και εκείνοι διευκόλυνση στα δημοτικά τέλη, να δώσουμε απαλλαγή ή να κάνουμε ρύθμιση. Δείτε πόσα λεφτά χρωστούν οι επαγγελματίες της Βαρβακείου στον δήμο, έχουν και δεν δίνουν; Ποιος μίλησε μαζί τους, ποιος έκανε ρυθμίσεις για να ανασάνουν οι άνθρωποι και να μπορέσουν να ανταποκριθούν; Κανένας. Θέλω να συνεργαστώ με τους επαγγελματίες της Αθήνας, όχι να τους πολεμήσω, είμαστε μαζί όχι απέναντι. Μιλάω μαζί τους καθημερινά, ακούω και συζητώ τις προτάσεις τους για πεζοδρομήσεις, κίνητρα, ανάπτυξη της αγοράς. Και οι επαγγελματίες πρέπει να αισθανθούν ότι η Αθήνα είναι το σπίτι τους.

Πηγή: psifizosterea.gr
Αναδημοσίευση από:  http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου