Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Θέλουμε ένα κόσμο που να χωράμε ΟΛΟΙ» - Παγκόσμια ημέρα δράσης κατά του Φασισμού – Ρατσισμού

Αφίσα ΑΣΚ-ΟΤΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ-ΟΤΑ
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ
ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
                          ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014                          


Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και τους Κοινωνικούς φορείς στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά του Φασισμού και του Ρατσισμού το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.



 Δίνουμε μαζικό και δυναμικό παρόν στα Πανελλαδικά Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα που διοργανώνονται από τα Συνδικάτα και Κοινωνικούς φορείς το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014.


Στην ΑΘΗΝΑ στην Πλατεία Ομόνοιας, στις 2.00 το μεσημέρι.

Στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 12.00 το μεσημέρι.

         Στα ΧΑΝΙΑ στην Πλατεία Αγοράς, στις 12.30 το μεσημέρι.



Υψώνουμε και εμείς τη φωνή μας ενάντια στην απειλή πισωγυρίσματος της Ευρώπης στις πιο σκοτεινές ημέρες του μεσοπολέμου όταν οι Ναζί του Χίτλερ και οι φασίστες του Μουσολίνι έστησαν τα Άουσβιτς και έσερναν τους Λαούς στην ανθρωποσφαγή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.



Σήμερα, οι ντόπιοι φασίστες και Νεοναζί (Χρυσή Αυγή) και οι ομογάλακτοί τους σε όλη την Ευρώπη στήνουν τη «μαύρη διεθνή» ημέρα του φασισμού μπροστά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και επιχειρούν να προβάλλουν το φόβο, το μίσος κατά των μεταναστών, το ρατσισμό.




Τώρα είναι η ΩΡΑ να τους απομονώσουμε οριστικά και να σταματήσουμε τον τρόμο που επιχειρούν να σπείρουν σε κάθε γειτονιά.


Το συνδικαλιστικό κίνημα συνεχίζει να στηρίζει και να παλεύει ενωμένο, χωρίς διακρίσεις ντόπιων και μεταναστών για ένα καλύτερο κόσμο που θα χωράμε ΟΛΟΙ, ανεξάρτητα από χρώμα, θρησκεία και εθνικότητα.
 
 Η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μορφή Word ΕΔΩ


Πηγή:  http://www.aftodioikisi.gr/