Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τραγωδία στις φυλακές Μαλανδρίνου: Ισοβίτης σκότωσε σωφρονιστικό υπάλληλο

Επίθεση πρωτοφανούς αγριότητας: Αλβανός κατάδικος κάρφωσε μαχαίρι στο λαιμό 46χρονου υπαρχιφύλακα ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του


Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα στις φυλακές του Μαλανδρίνου, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου από έναν αλλοδαπό βαρυποινίτη ο οποίος τους επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι!

Ο κρατούμενος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη, επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ σε έναν 46χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο φωνάζοντας «Δεν με αφήνετε να δω την μάνα μου θα πάρω τη ζωή ενός από σας»!

Ο βαρυποινίτης κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στο λαιμό του άτυχου υπαλλήλου προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατό του. Αμέσως μετά, αφοπλίστηκε από τους υπόλοιπους σωφρονιστικούς και κρατείται με χειροπέδες στο φρουραρχείο, όπου έχουν φτάσει άνδρες της Ασφάλειας για να τον παραλάβουν. Το θύμα καταγόταν από το Αγρίνιο και ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά.

Σχόλιο: Να ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για τις θέσεις που μας διέθεσε, ανάλογες βέβαια των προσόντων μας, και συναφείς με το αντικείμενο της προηγουμένης εργασίας μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου