Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Άρση διαθεσιμότητας για ένα δίμηνο για τους δημοτικούς αστυνομικούς της σεισμόπληκτης Κεφαλλονιάς!

Σε συνέχεια απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης (την οποία δεν μπορούμε να εντοπίσουμε), τοποθετούνται προσωρινά στο Δήμο Κεφαλληνίας, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών, για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό της 26ης Ιανουαρίου 2014, οι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί του Δήμου Κεφαλληνίας που τελούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, και για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει του δύο μήνες. Κατά την περίοδο της προσωρινής τοποθέτησης καταβάλλονται στους υπαλλήλους πλήρεις αποδοχές.

Δείτε τη σχετική απόφαση στο ΦΕΚ Γ' 214/2014 :

Σχόλιο: Αναρωτιόμαστε τι συνέπειες μπορεί να έχει η συγκεκριμένη απόφαση που είδαμε στο dimastin. Με προσεκτική ανάγνωση της απόφασης δεν φαίνεται πάντως να προκύπτει θέμα με τη συμμετοχή των υπαλλήλων στην κινητικότητα.

3 σχόλια:

  1. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη αποφαση και στο στε να μας βοηθήσουν οι δικηγόροι μας . Επαναφέρουν σε εργασία τους "άχρηστους" δημοτικούς για να βοηθήσουν στα δύσκολα άρα ειναι απαραίτητοι γιατι τους θέλουν πολύ !το πρώτο καλο φεκ -αποφαση για δημοτικους αςτυνομικους υπομονή θα έρθουν και άλλες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να παρακαλάμε δηλαδή να γίνει σεισμός για να σωθούμε;;;;;;; εκεί φτάσαμε;;;;;;;; οέο;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προεκλογική τακτική του υπερ-βίσματος ( golden- fat-boy της ΝΔ) δημάρχου Κεφαλλονάς είναι, δεν το καταλαβαίνετε συνάδελφοι;;;;;; Γι'αυτό τους παίρνει για 2 μήνες...Μετά στα π@@@π@@@ρι@@@@ του γι 'αυτούς.Και η κυβέρνηση του κάνει την χάρη μπάς και ξαναβγεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή