Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Αισιοδοξία από το Δικηγορικό Γραφείο «ΜΑΡΛΕΝ Θ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» για την έκβαση των αιτήσεων ακυρώσεως στο ΣτΕ

Αισιοδοξία εκφράζει το Δικηγορικό Γραφείο  «ΜΑΡΛΕΝ Θ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», που -αν δεν κάνουμε λάθος- εκπροσωπούσε παρεμβαίνοντες τόσο στην πρότυπη δίκη για τη διαθεσιμότητα, όσο και στη δίκη για τη μοριοδότηση, ως προς την έκβαση των αιτήσεων ακυρώσεως στο ΣτΕ. Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του:


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συζήτηση των υποθέσεων της Δημοτικής Αστυνομίας στο ΣτΕ


Συζητήθηκαν σήμερα ενώπιον του ΣτΕ οι αιτήσεις ακύρωσης Δημοτικών Αστυνομικών που εισήχθησαν στην Ολομέλεια με τη διαδικασία της « πρότυπης και της πιλοτικής δίκης», καθώς και οι παρεμβάσεις άλλων Δημοτικών Αστυνομικών των οποίων εκκρεμούν παρεμφερούς περιεχομένου αιτήσεις ακύρωσης κατά της μοριοδότησης ενώπιον του ΣτΕ και κατά των πράξεων διαθεσιμότητας ενώπιον των Διοικητικών Εφετείων της χώρας. 

Λόγω του γενικότερου ενδιαφέροντος, αναμένονται με μεγάλη αγωνία οι αποφάσεις του Δικαστηρίου, καθώς θα επηρεάσουν χιλιάδες οικογένειες. Ως δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπούσε κάποιους από τους παρεμβαίνοντες (πληρεξούσια δικηγόρος κ. Ασημακοπούλου), είμαστε ικανοποιημένοι από την όλη διαδικασία, αφού ακούστηκαν οι απόψεις όλων των μερών αναλυτικά και αισιοδοξούμε για την έκβαση των υποθέσεων, ειδικά μετά τις θέσεις που έχει διατυπώσει η Ολομέλεια σε ανάλογα σημαντικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου