Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πώς γίνονται οι “δουλειές” στην Santa..γατάκια – A winter tale

Εχει μπεί για τα καλά ο χειμώνας αγαπητοί συνάδελφοι και θα ήθελα να σας μεταφέρω για άλλη μια φορά μία φανταστική ιστορία από τη μακρινή Santa Barbara,California,Usa.. Πέμπτη βράδυ που λέτε είμαι στο τοπικό σαλούν μασάω βαριεστημένα καπνό και ακούω ιστορίες για νεροβούβαλους. Ξαφνικά σκάει μήνυμα στο mobile από τον “αρχηγό” – αυτόν που εσείς εδώ στο Ελλάντα έχετε πρόεδρο σωματείου.

«Το δημοτικό συμβούλιο, θα πάρει μια ιστορική απόφαση για 30 συναδέλφους. Να μην γίνει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου που τους κάνει αορίστου. Ολοι αύριο ώρα 17:30 στο δημαρχείο να σταθούμε δίπλα στους συναδέλφους μας και στην απόφαση αυτή.»

30 συμβασιούχοι, με πολύ λίγα τυπικά προσόντα, συγγενείς, φίλοι, ψηφοφόροι, με καταγωγή από συγκεκριμένες περιοχές γίνονται αορίστου με την αμέριστη συμπαράσταση του mayor και του διοικητικού συμβουλίου που δεν ήθελε και δεν χρειαζόταν municipality police..TI DEN KATALAVAINEIS?? WHAT IS IT YOU DON’T UNDERSTAND?? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;

Και εσείς 3200 ΜΟΝΙΜΟΙ μακάκες, με συντριπτική πλειοψηφία διορισμένοι αξιοκρατικά, με προσόντα πολύ παραπάνω από το μέσο όρο του δημοσίου να σκοτώνεστε μεταξύ σας, να έχετε σπάσει σε 100 ομάδες, να φυλλομετράτε έναν έναν τους κοντούς και τους πλαστούς μπας και καταφέρετε να “μετακινηθείτε” στις φυλακές Αλικαρνασσού ή στο Α.Τ. Καλύμνου...

Μπεεε..Κιτς Κιτς Κιτς.. Φάτε κουτόχορτο αβέρτα!

Καληνύκτα 3200 συνάδελφοι
Καληνύκτα Ελλάδα      
Καληνύκτα Κυριάκο- φιλιά στο γιουσουφάκι σου..

υγ.  Είναι μεγάλο κρίμα που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα και τώρα 3200 ψυχές να γίνουμε μία, να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε, να ματώσουμε.. Απλά περιμένουμε, ελπίζουμε και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.. Διαίρει και βασίλευε..
υγ. 2 Μπεεεεεε

Διαβάστε επίσης:

Σημείωση: Το παρόν λάβαμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το περιεχόμενο της δημοσίευσης αποτελεί  προσωπικές απόψεις του γράφοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου