Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κινητικότητα: Ένσταση κατά των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ θα μπορούν να υποβάλλουν οι υπάλληλοι

Με την τροπολογία, μεταξύ άλλων, παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους, εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, να υποβάλλουν ένσταση κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διάθεσης που καταρτίζονται από τον ΑΣΕΠ.


Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κατέθεσε την Παρασκευή τροπολογία σύμφωνα με την οποία αλλάζουν οι διατάξεις που αφορούν την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Ειδικότερα, όπως ορίζεται, «μεταξύ άλλων παρέχεται στους ενδιαφερόμενους το δικαίωμα υποβολής ένστασης, εντός της οριζόμενης αποκλειστικής προθεσμίας, κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διάθεσης που καταρτίζονται από το ΑΣΕΠ μετά την αξιολόγηση των συμμετεχόντων στη διαδικασία μετάταξης – μεταφοράς κατά τα οριζόμενα».

Η τροπολογία κατατέθηκε στη Βουλή στο νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Υγεία, και αφορά τους υπαλλήλους του Δημοσίου και των φορέων του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ 20 ΜΟΡΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΗ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    ΣΟΑΡΑ ΟΜΩΣ,ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ 25 ΜΟΡΙΑ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΣΕΠ Η ΜΗ,ΛΟΓΩ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΣΕΙ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ) ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 90%-95% ΜΑΣ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή