Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Δελτίο τύπου Σ.Δ.Α.Α. για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ κατά την εκδίκαση της πρότυπης δίκης για τη διαθεσιμότητα & της «προσφυγής των 9»(;) στις 7 Φεβρουαρίου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14
ΤΗΛ: 210-5210659


  Αθήνα, 28-01-2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 7 Φεβρουαρίου 2014 εκδικάζεται  στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) η «περίφημη προσφυγή» των 9 πρώην Δημοτικών Αστυνομικών  του Δήμου Αθηναίων για την Αντισυνταγματικότητα της κατάργησης της Δομής της Δημοτικής Αστυνομίας στην απόφαση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως επίσης και η Πρότυπη  Δίκη για την Διαθεσιμότητα!!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, σε Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Παρασκευή 7/02 και ώρα 9.00π.μ, στο χώρο έμπροσθεν του ΣτΕ (Θέατρο REX), με μοναδικό  στόχο να ανατραπεί η Άδικη & Αντισυνταγματική απόφαση για την κατάργηση του θεσμού μας.
Το αποτέλεσμα της προσφυγής θα αποτελέσει οδηγό για το σύνολο των Δημοτικών Αστυνομικών, ανεξάρτητα αν έχουν καταθέσει αίτηση για την Αντισυνταγματικότητα ή όχι στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Προσυγκέντρωση: Αγίου Κωνσταντίνου 14 & ώρα 8:00
Η παρουσία όλων μας κρίνεται επιβεβλημένη.
Ο στόχος μας είναι ένας και κοινός για όλους.
Ο αγώνας μας για δικαίωση συνεχίζεται


Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Α.Α

Ενημέρωση: Απόφαση για πανελλαδική συγκέντρωση έξω από το ΣτΕ έλαβε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αναμένεται ανακοίνωση και έκδοση αφίσας την Πέμπτη.

4 σχόλια:

  1. Λέμε τώρα ότι σε περίπτωση που όλα πάνε καλά και ταξιδεύει το μυαλό μου σε σενάρια επαναφοράς μας στους Δήμους και τοποθέτησης μας σε μία νέα Δημοτική Αστυνομία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι δεν θα θα παραμείνουμε το μ....οντέλο..... που ήμασταν αλλά η υπηρεσία αυτή θα είναι μία Δημοτική Αστυνομία ευρωπαικού τύπου!!! Τα "όνειρα" μερικών για να συνεχίσει το μαγαζάκι και το κολλέγιο να ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!!! Τόπο στους άξιους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε, έχεις πάει πολύ μακρυά... Κάτσε να κερδηθεί η δίκη, να δούμε πόσους αφορά,να δούμε πότε θα πάρουν δικάσιμο τα διοικητικά εφετεία, πότε θα βγει η απόφαση, τι θα λέει η απόφαση και πώς θα αντιδράσουν το κράτος και οι δήμοι, και μετά κάνεις τα όνειρα σου εσύ για ευρωπαϊκά μεγαλεία και οι άλλοι για το κολλέγιο που αναφέρεις.
    Αυτή η συζήτηση δεν είναι επί του παρόντος. Και κοιτάζοντας πίσω, όχι μόνο στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας, το μόνο που δεν ενδιαφέρει το κράτος είναι η άποψη των υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σενάρια κάνω και εγώ....εννοείται ότι έχει πολύ ψωμί η υπόθεση αλλά ας φυλάξουμε και τα μισά ρουχα μας...κάτι ξέρω που στο λέω... πάντως η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την γνώμη (μερικών και εξεζητημένων) υπαλλήλων....

      Διαγραφή