Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Οδηγίες ΥΔιΜΗΔ προς τους αιτούντες υπάλληλους (Δημοτικούς Αστυνομικούς που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα) για τη συμπλήρωση εντύπων


Καθώς οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις και κατέχουν τα τυπικά ή τυχόν πρόσθετα ειδικά απαιτούμενα προσόντα του αντίστοιχου κλάδου,επισημαίνεται ότι, επιλογές θέσεων προτίμησης πέραν της 60ης , που αναγράφεται στο έντυπο ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, δηλώνονται σε νέα έντυπα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Υπάλληλος ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος επιθυμεί να δηλώσει θέσεις προτίμησης πέραν της 60ης , που αναγράφεται στο έντυπο ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ,γράφει τις υπόλοιπες θέσεις προτίμησής του σε νέα έντυπα ΜΜ.ΠΕ. 1 με νέους αύξοντες αριθμούς (π.χ. 61… 62… 121… 122… κ.ο.κ.), τους οποίους αλλάζει χειρόγραφα.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΑ ΕΝΤΥΠΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΟΥ.

3 σχόλια:

  1. τόση προχειρότητα και τσαπατσουλιά δεν περιγράφεται!!!! με μουτζούρα θα τα σβήνουμε ή με μπλάνκο;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όλοι να κινηθούμε νομικά εναντίον της πριμοδότησης της θητείας στο στρατό 10 μόρια είναι υπερβολή,την κατάργηση της 8ετιας, όπως επίσης και της μοριοδοτησης ασεπ. μην περιμένουμε τίποτα από τα σωματεία μας εκπαιζουν και είναι ντροπή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θυμηθούμε πάλι τα σχολικά μας χρόνια,οπου και 2 λεπτά πριν τις πανελληνιες γινόταν αλλαγες, τρεχαμε και δε φταναμε τότε,τρεχουμε και δε φτανουμε και τώρααααα.....η προχειροτητα σε όλο της το μεγαλείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή