Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή από τη Δημοτική Αστυνομία Ρόδου προς τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς του νησιού

Ο θεσμός της Δημοτικής Αστυνομίας, από τη Δευτέρα 23-09-2013 δεν θα υφίσταται πανελλαδικά και το προσωπικό της Υπηρεσίας, τίθεται σε 8μηνη διαθεσιμότητα.

Ο Διευθυντής, οι Υποδιευθυντές, οι Προϊστάμενοι και το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ρόδου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους τοπικούς φορείς, τους πολίτες και τα ΜΜΕ του νησιού μας για τη συνεργασία που ανέπτυξε η Υπηρεσία μαζί τους.

Στα είκοσι (20) συναπτά έτη λειτουργία της, στάθηκε καθημερινά δίπλα στον πολίτη και τον επισκέπτη της Ρόδου, προσφέροντας τις υπηρεσίες της. Επιτέλεσε ένα τεράστιο κοινωνικό έργο κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες και μέσα σε ένα ευάλωτο νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις, την άφηνε εκτεθειμένη.

Παρόλα αυτά, εφαρμόσαμε με συνέπεια όλους τους νόμους του Ελληνικού Κράτους, καθώς και τις όποιες κανονιστικές αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

Θεωρούμε ότι, η όποια κριτική μας ασκήθηκε κατά διαστήματα, ήταν καλοπροαίρετη και είχε ως στόχο, όχι μόνο τον εντοπισμό και τη λύση των προβλημάτων, αλλά και τη βελτίωση της λειτουργίας της Υπηρεσίας μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον αγώνα που ήδη διεξάγετε, για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση,
για το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας

ο Προϊστάμενος της Διευθυντής
Λευτέρης Γ. Αυγερινού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου