Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ομόφωνη καταδίκη της βίας από το Δ.Σ. Αθηναίων - Αρνήθηκε να παραστεί ο σύμβουλος της Χρυσής Αυγής - Λέει ότι κινδυνεύει από «παρακρατικούς τραμπούκους»

Σε ομόφωνη καταδίκη της βίας προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων στον απόηχο των όσων εξωπραγματικών υποστηρίζει σε επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής προκειμένου να μην παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση.

«Το αυγό έχει σπάσει και το φίδι βγήκε έξω. Υπάρχουν ευθύνες σε πολλούς για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή μπόρεσε να υποκαταστήσει το κράτος σε φτωχές και υποβαθμισμένες περιοχές», είπε στην ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μάλιστα, ο κ. Καμίνης εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον, υπογραμμίζοντας ότι «μέσα από την κρίση απειλείται η κοινωνική συνοχή με ενδεχόμενο να απειλείται και το πολίτευμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι ομιλίες των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Δείτε την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης εδώ.


Εμπάργκο Χ.Α στο Δ.Σ. Αθηναίων – Λέει ότι κινδυνεύει από «παρακρατικούς τραμπούκους»!


Την άρνηση του να παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για λόγους ασφαλείας (!) εκφράζει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής και αντικαταστάτης του Ν. Μιχαλολιάκου, Ιωάννης Βουλδής.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βουλδής  μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας από τα κόμματα του Μνημονίου δεν παρέχεται η αναγκαία ασφάλεια απέναντι «στα δολοφονικά ένστιχτα κάθε παρακρατικού τραμπούκου» για τα στελέχη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής και άρα η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.

Δημιουργείται εμφυλιοπολεμικό κλίμα
«Λόγω του εμφυλιοπολεμικού κλίματος και της έντασης η οποία καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες από θεσμικά και εξωσθεσμικά κέντρα αλλά και από το σύνολο του πολιτικού και δημοσιογραφικού κατεστημένου τα στελέχη τα μέλη αλλά και απλοί υποστηριχτές του εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής έχουν στοχοποιηθεί και έχουν αφεθεί βορά στα δολοφονικά  ένστικτα κάθε παρακρατικού τραμπούκου», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του, η οποία διαβάστηκε πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ. Αθηναίων, από τον πρόεδρο Φ. Προβατά,  ο κ. Βούλδης.

Στην επιστολή του ο κ. Βουλδής δεν διευκρινίζει αν οι παρακρατικοί τραμπούκοι στους οποίους αναφέρεται βρίσκονται εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων ωστόσο αυτό προκύπτει από το πνεύμα της επιστολής.

Να σημειωθεί ότι ο 65χρονος  Ι. Βουλδής είναι ένα από τα ελάχιστα ιδρυτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής που έχουν απομείνει στο πλευρό του Ν. Μιχαλολιάκου από τη δεκαετία του ’80. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χ.Α., διατηρεί τη θέση του καθοδηγητή των νεότερων, δεύτερης και τρίτης γενιάς χρυσαυγιτών, ενώ ήταν υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας στις εκλογές του 2012.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου