Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καταγγέλλει την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με αφορμή δηλώσεις του

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 1007

ΨΗΦΙΣΜΑ
Του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (Συνεδρίαση 12-9-2013)


Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που εξαπέλυσε με γραπτή ανακοίνωση του το κόμμα των νεοναζιστών, η Χρυσή Αυγή, σε βάρος του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Θέμη Μπαλασόπουλου.

Την ημέρα που η κυβέρνηση του μνημονίου έσερνε σε δίκη σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για τις κινητοποιήσεις του Οκτωβρίου του 2011, με προφανή σκοπό την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την ποινικοποίηση των αγώνων του, ήρθε και η Χρυσή Αυγή να απειλήσει τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με ένα κατάπτυστο κείμενο γεμάτο ύβρεις και χαρακτηρισμούς.

Ενοχλήθηκαν οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τη δήλωση του Θέμη Μπαλασόπουλου, πώς «η δίκη αναβλήθηκε γιατί αυτή τη στιγμή δικάζονται ο αγωνιστής Σάββας Μιχαήλ και ο πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Κώστας Μουτζούρης μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής».

Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων που ιστορικά υπερασπίζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαποί και επέλεξε τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για να εκφράσει, να αποδείξει και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του νεοναζιστικού μορφώματος της.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει χαρακτηρίσει ανεπιθύμητους τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και θα συνεχίσει να αντιτίθεται στις βιαιότητες και τις ακρότητες στην οποίες προβαίνει με το μανδύα του ανεξάρτητου-πατριωτικού κόμματος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου