Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδόθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις κατάργησης θέσεων Δημοτικής Αστυνομίας & θέσης σε διαθεσιμότητα 897 δημοτικών αστυνομικών του Δήμου Αθηναίων

Παρελθόν και με τη βούλα αποτελεί η Δημοτική Αστυνομία για το Δήμο Αθηναίων, καθώς εκδόθηκε η διαπιστωτική πράξη κατάργησης από 23/09/2013 129 θέσεων κλάδου ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, 194 θέσεων κλάδου ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας, και  574 θέσεων κλάδου ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας. Εκδόθηκε παράλληλα η πράξη θέσης σε διαθεσιμότητα 897 υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας. Όπως αναφέρει η πράξη, «οι παρακάτω υπάλληλοι των κλάδων ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας, ΤΕ Δημοτικής Αστυνομίας και ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας τίθενται σε διαθεσιμότητα από 23/09/2013 λόγω κατάργησης της θέσης τους και για χρονικό διάστημα διάρκειας οκτώ (8) μηνών».

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις στη Δι@ύγεια:

4 σχόλια:

  1. Τι γίνεται με τα 20 μόρια της σειράς του 2004 στον Δήμο Αθηναίων; Αρνείται να τα δώσει η Διεύθυνση Προσωπικού; Παίζονται παιχνίδια εις βάρος μας; Αν ισχύουν οι φήμες θα μας χαντακώσουν με τη μοριοδότηση για να βολέψουν κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα υπάρξει ενημέρωση από την ΕΚΕΔΑ για τα 20 μόρια της σειράς του 2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συναδελφοι η σειρα του 2005 εχει θεμα με αυτη την μοριοδοτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αθηναίων αναμένει απάντηση από το ΥΔιΜΗΔ για το θέμα. Κατά τα λοιπά ας κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή