Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας για το παρεμπόριο - Τρεις συλλήψεις, 92 προσαγωγές & 2 φορτηγά κατεσχεμένα ο απολογισμός

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί της Τετάρτης, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου. Aπό τη συγκεκριμένη επιχείρηση είνα και το σχετικό βίντεο της αστυνομίας.





Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 48 άτομα και έχουν κατασχεθεί 3.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, εκατοντάδες κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι και μεγάλος αριθμός άλλων προϊόντων που παρελήφθησαν από δύο φορτηγά του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Φωτορεπορτάζ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


















Τρεις συλλήψεις και 92 προσαγωγές για παραεμπόριο στην Αθήνα


Δύο φορτηγά του δήμου Αθηναίων με προϊόντα παραεμπορίου, συγκέντρωσαν άνδρες της ΓΑΔΑ, κατά τη διάρκεια ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χτες, αποκλειστικά για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, διενεργήθηκαν έλεγχοι στις λαϊκές αγορές της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα και της οδού Ναυπλίου στον Κολωνό, στους σταθμούς μετρό και ΗΣΑΠ Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Άγιος Δημήτριος, Μοναστηράκι και Θησείο καθώς και έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στην οδό Πατησίων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν συνολικά 92 άτομα, ενώ συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Συλληφθέντες είναι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, για κατοχή 2.950 πακέτων λαθραίων τσιγάρων και ένας υπήκοος Πακιστάν για κατοχή 380 κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.

Τα εμπορεύματα που κατασχέθηκαν παρελήφθησαν από δύο φορτηγά του δήμου για καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου