Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επίθεση στον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καρπάθου από μέλος της διοίκησης του Δήμου

Αθήνα, 7 Ιουνίου 2013
Αριθμ. Πρωτ.: 546

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
         
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανεξέλεγκτη και απαράδεκτη συμπεριφορά του μέλους της Διοίκησης του Δήμου Καρπάθου Σπανομανώλη Εμμανουήλ.


Ο Πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος των εργαζομένων συνάδελφος Τσαουσόπουλος Παύλος δέχθηκε προσωπική επίθεση από τον κ. Σπανομανώλη. Ξεχνά φαίνεται ο «αξιότιμος κ. Δημοτικός Σύμβουλος» πως είναι και αυτός αιρετός, δημοκρατικά εκλεγμένος. Η συμπεριφορά  χαρακτηρίζει  όμως το ποιόν του ανθρώπου και τις δημοκρατικές του ευαισθησίες.

Η αντιδημοκρατική συμπεριφορά, οι χυδαίες χειρονομίες και οι απειλές για απόλυση του Προέδρου των Εργαζομένων στο Δήμο Καρπάθου έχουν ωστόσο μοναδικό σκοπό τη φίμωση του συνόλου των εργαζομένων του Δήμου Καρπάθου. Δεν πρόκειται δηλαδή απλά για μια προσωπική επίθεση.

Προειδοποιούμε τον ΣΠΑΝΟΜΑΝΩΛΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αλλά και τη Διοίκηση του Δήμου Καρπάθου που οφείλει να ελέγχει παρόμοιες συμπεριφορές που τους εκθέτουν συνολικά ως Διοίκηση και ως θεσμό, πως θα μας βρουν όλους απέναντί τους!!! Την εποχή που κάποιοι έχουν φορέσει το «κουστούμι» της τρομοκρατίας και του αυταρχισμού, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά και το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θα δείξουν καμιά ανοχή.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

       Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος    Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου