Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εύσημα απένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στους δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς για την αποτροπή κλοπής ηλικιωμένης γυναίκας την περασμένη Τετάρτη

Τους δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς συνεχάρη από κοντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης για την άμεση και επιτυχή παρέμβασή τους σε περιστατικό κλοπής μίας ηλικιωμένης γυναίκας,που σημειώθηκε στην πλατεία ΗΣΑΠ, το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαϊου 2013.


Ο κος Πατούλης δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τους δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς κ.κ. Περικλή Σιόλη και Στυλιανό Μαργαρίτη,συγχαίροντας τους για τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος που επέδειξαν,που οδήγησε στη σύλληψη από την ΕΛΑΣ των δύο αθίγγανων γυναικών, οι οποίες είχαν κλέψει νωρίτερα το πορτοφόλι της ηλικιωμένης γυναίκας, παρά το γεγονός ότι η αντιμετώπιση περιστατικών κλοπών δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές τους.

Σε ένδειξη αναγνώρισης της πράξης τους, ο κος Πατούλης τους απένειμε 2 ημέρες τιμητική άδεια, σημειώνοντας ότι το έργο της Δημοτικής Αστυνομίας είναι πολύ σημαντικό για να νοιώθουν ασφαλείς οι κάτοικοι της πόλης του Αμαρουσίου, ενώ εξίσου σημαντική είναι και η συνδρομή της στο έργο της ΕΛΑΣ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας και ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας κος Μωυσής Καρίπης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και από μας!

Πηγή: http://dimastin.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ " ΘΥΜΑΤΑ" . Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΠΑΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή