Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Στη Δι@ύγεια ο διαγωνισμός για τα περιπολικά της δημοτικής αστυνομίας - Επίσης προμήθεια κρανών, τροχοσφιγκτήρων και ηχομέτρων

Σειρά αποφάσεων στη Δι@ύγεια για τη δημοτική αστυνομία, όπως νέα αγορά ηχόμετρων, επανάληψη της διαδικασίας για την προμήθεια κρανών, προμήθεια τροχοσφιγκτήρων, και σημαντικότερο από όλα ο καθορισμός και έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού (με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού), για την προμήθεια περιπολικών αυτοκινήτων και βαν για τη Δημοτική Αστυνομία Αθήνας.

Η απόφαση για το διαγωνισμό για τα περιπολικά και το βαν έχει ως εξής:

Εισάγεται το εκ της ημερήσιας διάταξης θέμα: «Καθορισμός και έγκριση όρων διακήρυξης Διαγωνισμού, με την διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, προμήθειας περιπολικών αυτοκινήτων και ημιφορτηγού κλειστού τύπου VAN, για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας έτους 2012, προϋπολογισμού 199.149,30€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%».

Η Οικονομική Επιτροπή έλαβε υπ’ όψιν της:
1. Ολόκληρο τον σχετικό φάκελο της δημοπρασίας.
2. Το με αριθμό πρωτοκόλλου 120255/15.06.2012 έγγραφο της Διεύθυνσης Προμηθειών & Αποθηκών, Τμήμα Δημοπρασιών, με το οποίο της διαβιβάστηκε το σχέδιο όρων διακηρύξεως της δημοπρασίας, θεωρημένο από τη Νομική Διεύθυνση του Δήμου, το οποίο υιοθετεί στο σύνολό του και επισυνάπτει στην παρούσα πράξη.
3. Την μεταξύ των μελών της συζήτηση σύμφωνα με τα πρακτικά.
4. Τις διατάξεις των άρθρων 72 & 75 του Ν.3852/10.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Α. Καθορίζει τους όρους διεξαγωγής ανοικτού τακτικού διαγωνισμού με τη διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού και κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά, για την προμήθεια δώδεκα (12) περιπολικών αυτοκινήτων και ενός (1) κλειστού φορτηγού τύπου VAN, για τις ανάγκες της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας έτους 2012, προϋπολογισμού 199.149,30€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.
Β. Η δαπάνη προϋπολογισμού 199.149,30€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23% θα καταλογισθεί σε βάρος του Κ.Α. 7132.001 Φ50, οικονομικού έτους 2012.
Γ. Να καθοριστεί η ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της δημοπρασίας με περιληπτική διακήρυξη του κ. Δημάρχου.
Στον κ. Αντιδήμαρχο αναθέτει την παραπέρα ενέργεια της παρούσας.

Δείτε όλες τις αποφάσεις στη Δι@ύγεια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου