Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ακύρωση του διαγωνισμού για τη μελέτη επέκτασης και τροποποίησης του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης

Σας είχαμε ενημερώσει τον Αύγουστο του 2011 (δείτε εδώ σχετικά) για την προκήρυξη για μελέτη επέκτασης και τροποποίησης του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο Δήμο Αθηναίων. Στις 28 Μαρτίου 2012 αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων η ακύρωση της σχετικής δημόσιας διαδικασίας.


Θέμα: Λήψη απόφασης σχετικά με την δημόσια δημοπρασία με ανοικτή διαδικασία με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης “ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ” προεκτιμώμενης αμοιβής 81.185,40€ (πλέον Φ.Π.Α. 23%).

Όπως διαβάζουμε στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια, η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε «την ακύρωση της δημόσιας δημοπρασίας με ανοικτή διαδικασία με σκοπό την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης “ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ” προεκτιμώμενης αμοιβής 81.185,40€ (πλέον Φ.Π.Α. 23%), διότι η υπηρεσία διαπίστωσε ότι οι ανάγκες της πόλης απαιτούν τη λήψη εντατικών μέτρων για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος και έκρινε αναγκαία την ακύρωση του τρέχοντος διαγωνισμού και την προκήρυξη ενός νέου διευρυμένου διαγωνισμού που να εφαρμοστεί σε περισσότερες περιοχές της πόλης. Επίσης για την ορθότερη και λιγότερο χρονοβόρα λειτουργία του συστήματος κρίνεται απαραίτητη η απεμπλοκή του διαγωνισμού για τον διαχειριστή του υπάρχοντος συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, από τον υπό ακύρωση διαγωνισμό».

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου