Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία ΑΔΕΔΥ κατά των τραμπούκων που επιτέθηκαν στο Προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο Δήμο Λαγκαδά

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr
Αθήνα 16.01.2012
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος των Δημοσίων Υπηρεσιών που γίνεται και από τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ξετυλίγεται με τον πιο βίαιο τρόπο και τη βαρβαρότητα που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο Δήμο Λαγκαδά.
Οργανωμένοι και υποκινούμενοι «μπράβοι», κατ’ εντολή των «εμπόρων» που επιδιώκουν την εκχώρηση των υπηρεσιών διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες, με τραμπουκισμούς επιτέθηκαν άνανδρα κατά του προεδρείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τραυματίζοντας τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Θέμη Μπαλασόπουλο και τους αντιπροέδρους κ.κ. Βασίλη Πολυμερόπουλο και Γιώργο Χαρίση.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την άνανδρη επίθεση αυτών που σχεδίασαν και πραγματοποίησαν τις βιαιότητες σε βάρος των εργαζομένων, που διαδήλωναν έξω από το Δημαρχείο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, καθώς και την «ελλιπή στάση» από τα όργανα που έχουν την ευθύνη της προστασίας των πολιτών από τη δράση και τις βίαιες επιθέσεις οργανωμένων και πληρωμένων τραμπούκων.
Να γνωρίζουν, όμως, όλοι και κυρίως η Κυβέρνηση ότι με αυτές τις συμπεριφορές δεν πρόκειται να κάμψουν τον αγώνα των εργαζομένων και την απόφασή τους να διατηρήσουν τις υπηρεσίες κοινωνικού περιεχομένου στο Δημόσιο, αλλά επί πλέον, τους αποστέλλεται μήνυμα προειδοποίησης ότι όχι μόνο οι εργαζόμενοι στις Δημόσιες Υπηρεσίες αλλά και οι πολίτες που θα νοιώσουν τη νέα επιβάρυνση, θα ξεσηκωθούν σύσσωμοι εναντίων αυτών των μεθοδεύσεων με δυναμικούς και ανυποχώρητους αγώνες πολύ σύντομα.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου