Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κατέλαβαν το γραφείο Κουκουλόπουλου μέλη της ΠΟΕ- ΟΤΑ - Δηλώσεις Μπαλασόπουλου-Κουκουλόπουλου

Ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Τάσο Γιαννίτση

Εληξε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης η κατάληψη που πραγματοποιούσαν στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλου εργαζόμενοι της ΠΟΕ- ΟΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης) , οι οποίοι ζητούσαν συνάντηση με τον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Τάσο Γιαννίτση.

Ζητήματα αιχμής για την ομοσπονδία των εργαζομένων στην Tοπική Aυτοδιοίκηση είναι η εργασιακή εφεδρεία, οι ιδιωτικοποιήσεις, κυρίως στις υπηρεσίες καθαριότητας και η εφαρμογή του νέου μισθολογίου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η ΠΟΕ- ΟΤΑ στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και στην απειλή - που όπως λένε προέρχεται από την προσπάθεια της κυβέρνησης - να αναληφθεί από ιδιωτικές εταιρείες.

Στο γραφείο του κ. Κουκουλόπουλου συγκεντρώθηκαν - σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ – περί τα 70 άτομα ενώ έξω από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών ήταν συγκεντρωμένοι και άλλοι εργαζόμενοι.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι με απόφασή της, ήδη η ΠΟΕ- ΟΤΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας των εργαζομένων των Συνδέσμων Διαχείρισης Απορριμμάτων όλης της χώρας για την Τρίτη 22 Νοεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως το τέλος του ωραρίου. 

Δείτε την δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θ. Μπαλασόπουλου :



...και την δήλωση του Υφ. Εσ. Πάρι Κουκουλόπουλου: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου