Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση ΠΟΕ-ΟΤΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 1253

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, δείχνουν ότι οι πολιτικοί της υποτέλειας και των μνημονίων, τρομοκρατημένοι από την αντίσταση των εργαζομένων και της κοινωνίας, έτρεξαν πανικόβλητοι να συγκροτήσουν κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» που αποστολή έχει τη «μόνιμη» πρόσδεση και υποταγή της χώρας, του λαού και των εργαζομένων στο άρμα των μνημονίων, της κηδεμονίας και της λεηλασίας του Εθνικού πλούτου.

Θέλουν να μας «σώσουν» με τη διασφάλιση της άμεσης και απαρέγκλιτης εφαρμογής των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη νέα δανειακή Σύμβαση και νέο πιο σκληρό μνημόνιο φτώχειας, ανεργίας, εξαθλίωσης και ύφεσης.

Ο εορτασμός της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου πρέπει να αποτελέσει τη νέα αφετηρία των εργαζομένων, των νέων, των ανέργων που δεν εγκλωβίζονται από τις «κραυγές σωτηρίας», δεν εφησυχάζουν, συνεχίζουν και κλιμακώνουν τους αγώνες τους για να ακυρώσουν στην πράξη τις μνημονιακές πολιτικές τους.
Γι’ αυτό την ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 κατεβαίνουμε στους δρόμους κλιμακώνοντας την αντίδρασή μας ενάντια στα μνημόνιά τους, τα χαράτσια και την ανατροπή της πολιτικής τους που μας εξαθλιώνει οικονομικά και μας υποδουλώνει Εθνικά.
ΟΛΟΙ στην ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, στις 3.00 το μεσημέρι, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα), με μαζική, δυναμική και ενωτική συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος     Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος      Ιωάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου