Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Βίντεο της συνεδρίασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη συνέχιση ή μη των απεργιακών κινητοποιήσεων του κλάδου

Πρόκειται για τη συνεδρίαση των πρωτοβάθμιων συλλόγων της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Περιφέρεια Αττικής την περασμένη Παρασκευή 21/10/2011 με θέμα τη συνέχιση ή μη των απεργιακών κινητοποιήσεων του κλάδου μετά τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. Για όσους αναρωτιούνται, το Σ.Δ.Α.Α. δεν παρέστη στη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Το βίντεο δίνεται με αφορμή πρόσφατο έγγραφο της ΠΟΕ-ΟΤΑ που αναδημοσιεύουμε (κάντε κλικ στο «Διαβάστε περισσότερα»).



Αθήνα, 26 Οκτωβρίου  2011
Αριθμ. Πρωτ.: 1199

Προς:
Συλλόγους-Μέλη
της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, στην ιστοσελίδα www.localwebtv.gr έχει αναρτηθεί η σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων στην Περιφέρεια Αττικής που πραγματοποιήθηκε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 στις 4.00 το απόγευμα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με τη συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Σε μια διάφανη, δημοκρατική διαδικασία που για πρώτη φορά υιοθετήθηκε σε σχέση με την πορεία των απεργιακών κινητοποιήσεων, οι ίδιοι οι οποίοι πρότειναν την σύγκλησή της, όχι μόνο την αγνοούν, αλλά προσπαθούν εσκεμμένα να την υποβαθμίσουν και να την απαξιώσουν, παραπληροφορώντας τους εργαζόμενους για τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων, Συγκεντρώσεων και Διοικητικών Συμβουλίων για τις διαθέσεις των εργαζομένων, βάσει των οποίων ελήφθη η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να παρακολουθήσουν την Σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων της Περιφέρειας Αττικής και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

  Ο Πρόεδρος   Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος   Γιάννης Τσούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου