Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση Σ.Δ.Α.Α. για τη συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αθηναίων κ. Λιβάνιο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 14

Αθήνα, 21-10-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος σήμερα Παρασκευή 21/10/2011 συναντήθηκε με τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου για τα παρακάτω θέματα:
  1. Δεδουλευμένα Τραπεζοκαθισμάτα: Υπήρξε δέσμευση του Γεν. Γραμματέα για την καταβολή των χρημάτων, όπως αρχικά είχαν υπολογιστεί.
  2. Οφειλόμενα χρήματα για τα άτομα του 2006: Ο Σύλλογος απείλησε με μηνύσεις για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο ανωτέρω θέμα. 0 Γεν. Γραμματέας δεσμεύτηκε για 2 έως 3 ισόποσες δόσεις μέσα στο επόμενο έτος.
  3. Επικίνδυνο & Ανθυγιεινό: Θέσαμε υπόψη του το συγκεκριμένο επίδομα που υπάρχει στο Πολυνομοσχέδιο. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από μέρους της Δημοτικής Αρχής. Συμφωνήσαμε να υπάρξει παρέμβαση από τον Δήμαρχο Αθηναίων & τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε., προκειμένου να θεσπιστεί το αντίστοιχο επίδομα για όλους τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, Πανελλαδικά .
  4. Υπερωριακή Απασχόληση: Υπήρξε συζήτηση για τις υπερωρίες, όπως αυτές διαμορφώνονται έπειτα από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου. Του εκθέσαμε τον τρόπο με τον οποίο η Δημοτική αστυνομία εργάζεται υπερωριακά. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από τον Γενικό, αντιλαμβανόμενος τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας.
  5. Σαββατοκύριακα.: Β'& Δ'Ομάδα.: Έπειτα από συνάντηση με τον Διευθυντή της υπηρεσίας, συμφωνήθηκε η Ομάδα Β' του Οκτωβρίου να αναπληρώσει το Σαββατοκύριακο που έχασε, καθώς επίσης και τα άτομα της ομάδος Δ' του Σεπτεμβρίου που απείχαν από την υπερωριακή απασχόληση.
  6. Μετατάξεις.: Δεσμεύτηκε εξ ονόματος της Δημοτικής Αρχής, ότι μετά το πέρα της 8ετίας, θα είναι θετικός σε οποιαδήποτε εισήγηση υπαλλήλου για μετάταξη σε άλλον Δήμο, εφόσον ο Δήμος υποδοχής τον κάνει αποδεκτό.

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Αποδεικνύεται, περίτρανα ότι όταν αγωνιζόμαστε με ενότητα & προσήλωση στον στόχο, τότε πάντα θα υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τους εργαζομένους. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε εκείνους όσους από την πρώτη στιγμή, ήταν συμμέτοχοι κ συμπαραστάτες στο πλευρό του Συλλόγου αψηφώντας κάθε είδους κόστος οικογενειακό & προσωπικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου