Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες από τους εργαζόμενους στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων

Ο Σύλλογος των εργαζόμενων στην Δημοτική Αστυνομία με την στήριξη των μελών του που ευαισθητοποιήθηκαν, συγκέντρωσαν, μετέφεραν και παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης για την στήριξη των δομών φιλοξενίας προσφύγων, στο Κέντρο Δαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής.


Να λοιπόν το πρώτο βήμα αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους στην Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας Με οργάνωση από τον σύλλογο και την στήριξη από τα μέλη του έγινε η μεταφορά και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για την στήριξη των δομών φιλοξενίας . Ο χώρος παράδοσης είναι η υποδοχή της Περιφέρειας και η διάθεση από αυτούς όπου έχουν ανάγκες. Προτιμήσαμε να πάμε στην οργάνωση τις περιφέρειας προκειμένου να είναι αποτελεσματική η διακίνηση τις βοήθειας. Η ευαισθησία των συναδέλφων που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια δείχνει το ήθος τον στελεχών τις υπηρεσίας μας. Οι ευχές όλων μας είναι να μην υπάρχει ανάγκη σε κανένα άνθρωπο και να μην ξεριζώνονται από τον τόπο τους .

 Υπενθυμίζεται πως ο χώρος παράδοσης είναι η υποδοχή της Περιφέρειας, από όπου μπορεί να γίνει η αποτελεσματική διάθεση της βοήθειας στις δομές φιλοξενίας ανάλογα με τις ανάγκες.

Δείτε τις σχετικές οδηγίες από το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου