Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ενημέρωση ΠΑ.Σ.Δ.Α.Ε.Α. για την ένταξη των 312 πρώην δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ. είτε ως πολιτικό προσωπικό είτε ως ειδικοί φρουροί

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι Δημοτικοί Αστυνομικοί της Ελληνικής Αστυνομίας,
 
Tα μέλη του προεδρείου του ΠΑΣΔΑΕΑ βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ήρθε η ώρα που όλοι αναμέναμε εδώ και μήνες. Μπαίνει τέλος στην ανασφάλεια του εργασιακού μας καθεστώτος αφού το Αρχηγείο και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προτίθενται να αξιοποιήσουν καλύτερα τον κλάδο μας. Αυτό θα συμβεί με την ένταξή μας στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες προσωπικού είτε ως Πολιτικό Προσωπικό, είτε ως Ειδικοί Φρουροί, κατ’ επιλογή μας.
 
Έπειτα από τελικές ενέργειες του Σωματείου που έλαβαν χώρα χθες (σσ 12/01/2016), ενεργοποιείται το σχέδιο αξιοποίησής μας, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει. Προς επισφράγιση των ανωτέρω, ο Πρόεδρος του Σωματείου έλαβε σήμερα συγχαρητήριο τηλεφώνημα από ανώτατο κλιμάκιο του Αρχηγείου.

 
Σας παραθέτουμε σε αποκλειστικότητα μέρος του κειμένου διαταγής που θα εκδοθεί, όπως μας εστάλη. Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την υπομονή σας.
Σας γνωρίζουμε ότι, από την αρμόδια Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης/Α.Ε.Α., διακινήθηκε το (α΄) Εισηγητικό Σημείωμα, για τη λήψη σχετικής απόφασης όσον αφορά την καλύτερη αξιοποίηση των (312) πρώην Δημοτικών Αστυνομικών που εντάχθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και την επίλυση των δυσλειτουργιών-δυσχερειών που είχαν ανακύψει στις Υπηρεσίες που αυτοί έχουν τοποθετηθεί.
2. Επί του ανωτέρω Εισηγητικού Σημειώματος, από τον κ. Αν. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης λήφθηκε η απόφαση όπως οι εν λόγω υπάλληλοι ενταχθούν στην Ελληνική Αστυνομία, είτε ως πολιτικοί υπάλληλοι, είτε ως ειδικοί φρουροί, κατόπιν επιλογής τους.
3. Κατόπιν των ανωτέρω, σας διαβιβάζουμε αντίγραφο του ως άνω Εισηγητικού Σημειώματος και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις δικές σας περαιτέρω ενέργειες προς υλοποίηση της προαναφερόμενης Απόφασης κ. Αν. Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ο Πρόεδρος


Ο Γεν. Γραμματέας

Πηγή: http://www.pasdaea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου