Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Πανελλαδική σύσκεψη μελών Δ.Σ. των συλλόγων-μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ - Τι αναφέρθηκε για την εθελοντική επιστροφή των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το πρωί, η Πανελλαδική Σύσκεψη μελών των Δ.Σ. των συλλόγων μελών της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο ξενοδοχείο «NOVOTEL ATHENES» στην Αθήνα. Οι ομιλίες των συμμετεχόντων αλλά και του προέδρου της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ κ. Θέμη Μπαλασόπουλου, περιστράφηκαν γύρω από τα μεγάλα ζητήματα που επικρατούν αυτό το διάστημα και απασχολούν τους εργαζομένους στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ και όχι μόνο. Θέματα όπως η κατάρτιση του νέου μισθολογίου, το συνταξιοδοτικό, τα βαρέα, τις ανύπαρκτες νέες προσλήψεις αλλά και γενικότερα τους αγώνες που πρέπει να οργανωθούν για την ανατροπή του 3ου και σκληρότερου μνημονίου. 

Όμως, υπήρξαν και κάποιοι συνδικαλιστές που θυμήθηκαν το ζήτημα της εθελοντικής επιστροφής των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ που "ξέχασε" (ηθελημένα φυσικά) να συμπεριλάβει ο νόμος Κατρούγκαλου. Πρόκειται για τον παραμένοντα πρώην Δημοτικό Αστυνομικό και νυν Πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, κ. Γιώργο Στρατήγη και τον Πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ Λάρισας, Δημήτρης Κουκούλη.

Δείτε το video με τις αναφορές τους στο θέμα (στα σημεία 0:10 και 2:32):



Πηγή: Dimastin.gr

Απορία: Συνδικαλιστές από την Αθήνα δεν μετείχαν στη σύσκεψη;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου