Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Λεβεντάκης στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» για τις δηλώσεις Μεϊμαράκη περί «άχρηστων» που επανεπροσέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Λεβεντάκης: Μιλά έτσι ο κ. Μεϊμαράκης για τους ανθρώπους του μόχθου;


«Δεν γίνεται υπεύθυνοι άνθρωποι, εν δυνάμει πρωθυπουργοί, να εκφράζονται κατά τέτοιον τρόπο για τους ανθρώπους του μεροκάματου». Έτσι σχολίασε την πασίγνωστη πλέον αποστροφή του Β. Μεϊμαράκη, περί «άχρηστων» που προσλήφθηκαν πάλι, ο εκπρόσωπος του σωματείου Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αθήνας, Γιάννης Λεβεντάκης, μιλώντας στο «Κόκκινο» και τον Γιώργο Ανανδρανιστάκη.


Νομίζουν ότι μπορούν ακόμη να βάζουν την μία κοινωνική ομάδα να στρέφεται εναντίον της άλλης παρατήρησε ο κ. Λεβεντάκης, προσθέτοντας: «Αυτά όμως δεν μπορούν να περάσουν πια στην κοινωνία».

«Οι συνάδελφοι είναι οργισμένοι» ανέφερε ο κ. Λεβεντάκης, διερωτώμενος αν ποτέ ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ ρώτησε ομοϊδεάτες του, όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, που ρητώς και εμπράκτως αναγνώριζαν ότι το συγκεκριμένο προσωπικό ήταν αναγκαίο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει δουλειά και υγεία», μολονότι «επί χρόνια προσφέρουν στην κοινωνία» είπε ο κ. Λεβεντάκης και πρόσθεσε: «Δεν είναι τιμή για κανέναν υπεύθυνο πολιτικό να μιλά έτσι».


Πηγή: http://www.stokokkino.gr/ , http://www.dimastin.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου