Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Με περισσό θράσος συνεχίζει τα ψέματα ο Μητσοτάκης για δήθεν αξιολόγηση των υπηρεσιών που καταργήθηκαν - «Μη απαραίτητη η Δημοτική Αστυνομία» (βίντεο)

Ο πρώην Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης αφού χθες επέμεινε ότι ήταν περιττές οι θέσεις που κατάργησε ο ίδιος και επανασυστήνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με ονομαστική μάλιστα αναφορά σε σχολικούς φύλακες και διοικητικούς ΑΕΙ, στην εκπομπή «Στον Ενικό» πάει ένα βήμα πιο πέρα και μας ενημερώνει ότι μετά από διενέργεια αξιολόγησης καταργήθηκε η Δημοτική Αστυνομία και οι υπόλοιπες ειδικότητες, με εξαίρεση τους καθηγητές στην Τεχνική Εκπαίδευση όπου δεν έγινε αξιολόγηση!

Αν θυμόσαστε όμως στην απόφαση του ΣτΕ για τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών, στο σκεπτικό αναφέρεται ότι έγινε αξιολόγηση με μεταγενέστερο νόμο (τραγικό, αλλά έτσι λέει)! Ο Μητσοτάκης χωρίς να το αντιλαμβάνεται αδειάζει το σκεπτικό των δικαστών του ΣτΕ, αλλά ταυτόχρονα επικαλείται αξιολογήσεις για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των λοιπών κλάδων που δεν προκύπτουν από πουθενά, δεν τις ξέρει κανένας άλλος, και ουδέποτε αποτέλεσαν αντικείμενο της δικογραφίας για τη διαθεσιμότητα. Για τη Δημοτική Αστυνομία εξακολουθεί να πιστεύει ότι δεν ήταν απαραίτητη, αλλά δεν λέει τίποτα για το φιάσκο μεταφοράς των δημοτικών αστυνομικών στην ΕΛ.ΑΣ.

Με απλά λόγια συνεχίζει να λέει ψέμματα με περισσή ευκολία. Του ξέφυγε όμως κάτι πολύ σημαντικό: Η παραδοχή ότι με τις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις έκανε μια τρύπα στο νερό καθώς δεν επιτέλεσε το ποσοτικό αποτέλεσμα που προσδοκούσαν οι πιστωτές! Δηλαδή τόσος κόσμος κατέστρεψε τη ζωή του για το τίποτα! Έτσι ωμά, και απροκάλυπτα λέει ότι απέτυχε! Αλλά ταυτόχρονα υπερασπίζεται το «έργο» του.

Ας μας εξηγήσει λοιπόν, αφού η Δημοτική Αστυνομία δεν ήταν απαραίτητη, γιατί η Κ.Ε.Δ.Ε. -που κομματικά μάλιστα η πλειοψηφία της διοίκησής της πρόσκειται στο κόμμα του- επέβαλε την επανασύστασή της;

Δείτε το σχετικό βίντεο από το dimastin:


4 σχόλια:

  1. Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ο.Κ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.
    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ.
    ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΔΙΛΗΜΜΑ:ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΗΛΘΕ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ.
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΛΙ?ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΡΠΑΚΤΟ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ Ο ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΡΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Κ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΚΑΙ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑ ΝΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ 2015 Ο ΚΑΚΟΣ,ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΚΑΚΟΣ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΡΘΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η επανασύσταση δεν έγινε συνάδελφε επειδή αποτελούσε το όνειρο κάποιων, αλλά επειδή απεδείχθη σφάλμα η κατάργησή της. Αυτή η «ερμαφρόδιτη» υπηρεσία στους ΟΤΑ κατέληξε σε μια ερμαφρόδιτη υπηρεσία στην Ελληνική Αστυνομία, αυτό θα έπρεπε να σου λέει κάτι.
    Όσο για την τελευταία πρόταση, εκτός τόπου και χρόνου όπως τα περισσότερα σχόλιά σου. Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΡΤΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙΣΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΠΟ...ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή