Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Επιστολή από πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που μετακινήθηκαν στο Υπ. Οικονομικών για τη δυνατότητα μετάταξής τους σε τόπο συμφερόντων



                                                Προς:         Τον Αναπλ. Υπουργό
                                          Εσωτερικών & Διοικητικής 
               Ανασυγκρότησης
  Κο  Κατρούγκαλο Γεώργιο 

 ΘΕΜΑ:  Εξέταση αιτήματος πρώην δημοτικών αστυνομικών επί του προς ψήφιση νομοσχεδίου «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις»
                                                                                                                          
     Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Με το παρόν υπόμνημα, οι κάτωθι πρώην δημοτικοί αστυνομικοί και νυν υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, ζητούμε να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας  και να συμπεριλάβετε στο σχέδιο νόμου τη δυνατότητα υπηρέτησης σε τελωνεία και Δ.Ο.Υ αντίστοιχα, στους  τόπους  συμφερόντων μας.
Όπως καλά γνωρίζετε, έχουμε υποστεί τεράστιο ψυχικό και οικονομικό πλήγμα από την κατάργηση της υπηρεσίας μας και την πολύμηνη  διαθεσιμότητα με μειωμένες μισθολογικές απολαβές. Επίσης, οι επιλογές των θέσεων που προκηρύχθηκαν στο Υπ. Οικονομικών ήταν περιορισμένες και ανάγκασε πολλούς από εμάς να εγκατασταθούμε σε μακρινές πόλεις και νησιά από τον τόπο κατοικίας μας και από τις οικογένειές μας. Παράλληλα, όμως, αμειβόμαστε με πενιχρούς μισθούς και όπως αντιλαμβάνεσθε αντιμετωπίζουμε οικονομική δυσπραγία και  προβλήματα καθημερινής επιβίωσης.
 Η πρόταση που σας παραθέτουμε δεν προκαλεί καμία δημοσιονομική επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό, αντιθέτως θα καλύψει κενά  κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα που οι ανάγκες σε προσωπικό είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
Ελπίζουμε για την κατανόηση στο δίκαιο αίτημα μας, ώστε να τερματιστεί ο εμπαιγμός και η ταλαιπωρία που βιώσαμε από την προηγούμενη κυβερνητική πολιτική.


Με εκτίμηση οι υπάλληλοι του Υπ. Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου